1500₺ %60 klavye önerisi

slmgoko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, halihazırda Corsair K70 mk.2 Cherry MX red Switch klavye kullanmaktayım. 3 senedir taş gibi çalışmakta kendisi ve aşırı memnunum. Bu sıralar biraz değişiklik yapma düşüncesindeyim ve %60 klavye bakıyorum. Tercihim kablosuz (bütçe dahili imkan yoksa kablolu olur) ve beyaz renk olması. Beyaz setup'a geçme düşüncesindeyim. Hot swap şeklinde ileride keyfi Switch değişimi de yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamakay MK61. Kendimde kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum. Video bana aittir bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam arkadaş beyaz geçme düşüncesindeymiş, sanırım beyaz istemiş.

Merhaba, halihazırda Corsair K70 mk.2 Cherry MX red Switch klavye kullanmaktayım. 3 senedir taş gibi çalışmakta kendisi ve aşırı memnunum. Bu sıralar biraz değişiklik yapma düşüncesindeyim ve %60 klavye bakıyorum. Tercihim kablosuz (bütçe dahili imkan yoksa kablolu olur) ve beyaz renk olması. Beyaz setup'a geçme düşüncesindeyim. Hot swap şeklinde ileride keyfi Switch değişimi de yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, halihazırda Corsair K70 mk. 2 Cherry MX red Switch klavye kullanmaktayım. 3 senedir taş gibi çalışmakta kendisi ve aşırı memnunum. Bu sıralar biraz değişiklik yapma düşüncesindeyim ve %60 klavye bakıyorum. Tercihim kablosuz (bütçe dahili imkan yoksa kablolu olur) ve beyaz renk olması. Beyaz Setup'a geçme düşüncesindeyim. Hot swap şeklinde ileride keyfi Switch değişimi de yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam ben bunu alacağım kendime 1750 TL'ye geliyor galiba vergiyle Amazon.com.tr

%75 ama.

Merhaba, halihazırda Corsair K70 mk. 2 Cherry MX red Switch klavye kullanmaktayım. 3 senedir taş gibi çalışmakta kendisi ve aşırı memnunum. Bu sıralar biraz değişiklik yapma düşüncesindeyim ve %60 klavye bakıyorum. Tercihim kablosuz (bütçe dahili imkan yoksa kablolu olur) ve beyaz renk olması. Beyaz Setup'a geçme düşüncesindeyim. Hot swap şeklinde ileride keyfi Switch değişimi de yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam 2 dk ya %60 önercem bekleyin.

Amazon.com.tr bunda da hot swap var mı bilmiyorum ama F/P fiyat.

Gamakay MK61. Kendimde kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum. Video bana aittir bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum çok mu heycanlıydın yoksa acelen mi vardı bu ne hız 🙂 eline sağlık güzel inceleme olmuş ☺️

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam beyaz bakıyorum.

Hocam yanına ekstra ürünler ekleyeceğim için amazondan bakayım dedim, amazon fiyatı 2.5K. Başka öneriniz var mı yoksa aliexpress e talip olacağız gibi.
Teşekkür ederim öneriniz için hocam. Stabilizerlerin yağlı gelme detayı hoşmuş.
Hocam ben bunu alacağım kendime 1750 TL'ye geliyor galiba vergiyle Amazon.com.tr

%75 ama.

Hocam 2 dk ya %60 önercem bekleyin.

Amazon.com.tr bunda da hot swap var mı bilmiyorum ama F/P fiyat.
Hocam %75 de iyiymiş fakat metalik renk diyor beyazı kalmamış.

Hocam yanına ekstra ürünler ekleyeceğim için amazondan bakayım dedim, amazon fiyatı 2.5K. Başka öneriniz var mı yoksa aliexpress e talip olacağız gibi.

Karar veremediniz hocam sanırım 😂
54.12AU $ 35% OFF|E YOOSO Z686 USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 68 tuşları kablolu ayrılabilir kablo bilgisayar PC için| | - AliExpress Şu an indirimde ve bütçenizin altında yanına keycap bile alırsınız.

Hocam Amazon'da pahalı fiyata satılıyor. AliExpress'ten alın sıkıntı çıkmaz. AliExpress Gamakay'ın kendisi satıyor zaten.

Stabilizerler sadece o klavye için yağlı gelmiyor. Bana da yağlı geldi, Gamakay mk61 için ben kırık zanettim ama onlar yağmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı