1500 TL %60 klavye önerisi

Hocam bu fiyatta bunun daha bilindiği daha ne olacak ki. Aula Redragon gibi markalar kendini fazlasıyla kanıtlamış markalar. En azından sizin attığınız Rampage'ye göre çok daha iyi.

Evet haklısınız bende o yüzden iki Redragon modeli konusunda düşünüyorum hangisi daha iyidir linkleri yukarıda.

Evet haklısınız bende o yüzden iki Redragon modeli konusunda düşünüyorum hangisi daha iyidir linkleri yukarıda.
O kadar teknik bilgim yok hocam valla ya şunu alın diyemem 3 seçenek bildiğim kadarıyla övülen markalar içinize sineni alın bence.

Hocam Redragon K617 Fizz fena değil kullanıyorum şu an. Tabii ki Aula gibi değil ama olsuın...

Yurt dışı imkani varsa e-yosso gibi klavyelere yönelmesi daha sağlıklı olur.

Redragon'un bu iki modeli arasından en tercih edilebiliri hangisidir?

O bütçeye çıkıp K530 alırsanız yazik edersiniz. Sari siteden Param Güvende'yle F75 alın. Ya da en azindan baska seceneklere yonelin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyip ardında aula izleyin anlarsınız hocam :D

Biliyorum hocam videoyu izledim zaten.
Ancak aula f75' in teknik özellikleri aigo'dan daha iyi. Switchleri lineer ve gasket mount düzeni var.

Yurt dışı imkani varsa e-yosso gibi klavyelere yönelmesi daha sağlıklı olur.

O bütçeye çıkıp K530 alırsanız yazik edersiniz. Sari siteden Param Güvende'yle F75 alın. Ya da en azindan baska seceneklere yonelin.

Yurt dışından 2 kez klavye alışverişinde bulundum ikisinde de anlamadıgım bir sebeple gümrükten geri satıcıya döndürüldü bu yüzden yurt dışı tercih etmiyorum. K530 için de bir arkadaşıma sorduğunda fiyatına göre kaliteli olduğunu söylemişti ondan aklıma yatmıştı.

Yurt dışından 2 kez klavye alışverişinde bulundum ikisinde de anlamadıgım bir sebeple gümrükten geri satıcıya döndürüldü bu yüzden yurt dışı tercih etmiyorum. K530 için de bir arkadaşıma sorduğunda fiyatına göre kaliteli olduğunu söylemişti ondan aklıma yatmıştı.

K530 güzel ama o fiyatin klavyesi değil sahibinden Param Güvende'yle alirsaniz gümrükle ugrasmiyorsunuz. Ürün size geliyor ürünü onaylarsaniz para yatiyor onaylamazsaniz iade yapiyorsunuz ve paraniz size dönüyor yine de satici profiline bakip almanizi öneririm.

K530 güzel ama o fiyatin klavyesi değil sahibinden Param Güvende'yle alirsaniz gümrükle ugrasmiyorsunuz. Ürün size geliyor ürünü onaylarsaniz para yatiyor onaylamazsaniz iade yapiyorsunuz ve paraniz size dönüyor yine de satici profiline bakip almanizi öneririm.

Hocam şimdi baktım da fiyatı 2000 TL gibi bütçemi ne yazık ki aşıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı