1500₺ Akıllı saat önerisi

Juke

Kilopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
956
Çözümler
5
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda düğünüm olacak ve müstakbel eşim bana düğün hediyesi için saat almayı düşünüyor. (Saat hastası olan biri için yeterli bir hediye bence :) )

Normal saat olarak elimde çok fazla var. Akıllı saat almasını istedim. Fiyat olarak eşimi çok zorlamak istemiyorum. En fazla 1500 TL verse yeter saate. Saat için aradığım özellikler; uygulama bildirimlerini görebileyim, gelen aramaları görüp ve cevaplamak istiyorum, adım sayması.

Telefonum Samsung Galaxy A70.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Zamanında epeyce araştırma yapmıştım. Son 6 ay içinde çıkan cihazlar hakkında bir bilgim yok. Huawei Watch Gt modelide kullanmış birisi olarak yazacağım.
Öncelikle Huawei Watch 2 modeli görünüş olarak epeyce güzel duruyor. Arama cevaplayabilir, saat üzerinden konuşabilir, başka bir Bluetooth'lu cihaz ile eşleyerek dinlediğiniz müziği değiştirebilirsiniz. En büyük + sı ise sarj konusu kullanıma göre değişmek kaydı ile 2 haftaya varan pil ömrü gerçekten çok cezbedici.
Tercih edilebilecek 2. Model ise Samsung Active 2 öncelikle bu saat diğerine göre daha minimal bir boyutta (2 modeli de bizzat görüp kolumda denedim) 40 ve 44 mm olarak 2 çeşit boyutlandırma yapılmış. Cihaz android işletim sistemine sahip olduğu için kullanım alanları ve görselleştirme olarak Huawei'ye nazaran daha fazla kişiselleştirilebilir bir yapıda. Mesajlara mesaj olarak da cevap yazabilirsin. Bana göre tek handikapı sarj konusu kullanıma göre değişmek kaydı ile 3 güne varan pil ömrü sunuyor. Kullanım, kişiselleştirme ve uygulama desteği olarak Samsung Active 2 'yi öneririm. Ancak şarj konusu önemli bir detay ben saat kullanmak istiyorum uzun süre kolumdan çıkartmayayım diyorsan Huawei Watch 2 ancak çeşitli uygulama ve temalardan yararlanmak istiyorsan kolunda gerçek bir akıllı saat olmasını istiyorsan Active 2' yi öneririm.

Telefondan ancak bu kadar yazabildim aklınıza takılan başka bir soru olursa sormanız yeterli.
 
Zamanında epeyce araştırma yapmıştım. Son 6 ay içinde çıkan cihazlar hakkında bir bilgim yok. Huawei Watch Gt modelide kullanmış birisi olarak yazacağım.
Öncelikle Huawei Watch 2 modeli görünüş olarak epeyce güzel duruyor. Arama cevaplayabilir, saat üzerinden konuşabilir, baika bir bluetoothlu cihaz ile eşleyerek dinlediğiniz müziği değiştirebilirsiniz. En büyük + sı ise sarj konusu kullanıma göre değişmek kaydı ile 2 haftaya varan pil ömrü gerçekten çok cezbedici.
Tercih edilebilecek 2. Model ise Samsung Active 2 öncelikle bu saat diğerine göre daha minimal bir boyutta (2 modeli de bizzat görüp kolumda denedim) 40 ve 44 mm olarak 2 çeşit boyutlandırma yapılmış. Cihaz android işletim sistemine sahip olduğu için kullanım alanları ve görselleştirme olarak Huawei'ye nazaran daha kişiselleştirilebilir yapıda. Mesajlara cevap yazabilirsin. Bana göre tek handikapı sarj konusu kullanıma göre değişmek kaydı ile 3 güne varan pil ömrü sunuyor. Kullanım, kişiselleştirme ve uygulama desteği olarak Samsung Active 2 'yi öneririm. Ancak şarj konusu önemli bir detay ben saat kullanmak istiyorum uzun süre kolumdan çıkartmayayım diyorsan Huawei Watch 2 ancak çeşitli uygulama ve temalardan yararlanmak istiyorsan kolunda gerçek bir akıllı saat olmasını istiyorsan Active 2' yi öneririm.

Telefondan ancak bu kadar yazabildim aklınıza takılan başka bir soru olursa sormanız yeterli.

Active 2 ; açıkcası benim için Whatsapp uygulamasını ne kadar desteklediği. Whatsapptan gelen mesajları saat üzerinden cevaplayabiliyor muyum ? Özellikle sesli aramaları. Cevapladığım aramaları saat üzerinden mi görüşme yapıyorum yoksa saat üzerinden cevaplıyorum telefon üzerinden mi konuşuyorum ?

Son sorum normal aramalar içinde geçerli.
 

Geri
Yukarı