1500₺ Bilek destekli Red Switch klavye önerisi

Bütçe
1550

Resul369

Decapat
Daha fazla  
Yeni klavye alacağım, 1500 fazla geçmesin, belki az geçebilir bütçemi artırma imkanım olursa. Öneriniz var mı bu özelliklere sahip?

Aradığım özellikler:
  • Bilek desteği olması.
  • Mekanik olması.
  • Fazla sesi olmayan bir Switch olmalı.
  • En az 2-3 yıl rahatlıkla kullanabilmem.
  • Türkçe Q klavye olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.amazon.com.tr/EVGA-Mekanik-Doğrusal-Klavyesi-811-W1-20US-KR/dp/B08VNSGVX5
Gri switchler var sanırım, Türkçe Q değil. Furylevel Y1'e de bakılabilir.
aga ztn tükçe olması lazım yoksa hyper x ally mi ne var onu alcam

HyperX Alloy MKW100 alıp keycapslerini değiştirebilirsiniz ama Pudding Keycapsleri bir tık pahalı hocam. En son baktığımda 490 TL civarındaydı.

Bu mevzu gerçekten fazla abartılıyor... Yıllardır İngilizce Q kullanıyorum bir kere Türkçe Q'yü aratmadı. En kötü alıp keycapsleri değiştirirsin olur biter, Türkçe Q olarak alternatifin az. Üç beş tuş için bu klavyelerden feragat etme.

Aga ben alışamam kendimi bilmiyorum hem o üç tuş dediğin şey bazen çok şey değiştiriyor.

Aga ben alışamam kendimi bilmiyorum hem o üç tuş dediğin şey bazen çok şey değiştiriyor.
Hocam üstte belirttiğimiz gibi bu fiyata Türkçe Q klavye nadir bulunuyor mekanik olarak. Keycaps değiştirmek çok zor bir işlem değil sadece biraz bütçe gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…