Red Switch bilek destekli, yazılımlı klavye önerisi

Ya bütçeyi çıkarıp Razer, ROG seçeceksin ya da @fx_5200 attığı gibi puf bilek desteğinden ödün verip kaliteden kısmayacaksın. Dandik markalara güven olmaz. Ben bu Ornata'yı alalı 6 sene olacak tık demedi.
Kasım ayından beri kullanıyorum yazılımında, kullanımda, rahatlığında vs. bir sorun yaşamadım veya keşke başka bir klavye alsaydım demedim. Kısacası pişman etmedi ve sorununu da görmedim bu zamana kadar. Mutlaka Youtube'da incelemelerini izleyin ama.
Bencede hocam o markalardan hic alasim yok . Ama k3 modelide yumusak bilek destegi sanki ? Oyle deyilmi?

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden alacağınız klavye.
Tesekkur ederim

Kasım ayından beri kullanıyorum yazılımında, kullanımda, rahatlığında vs. bir sorun yaşamadım veya keşke başka bir klavye alsaydım demedim. Kısacası pişman etmedi ve sorununu da görmedim bu zamana kadar. Mutlaka Youtube'da incelemelerini izleyin ama.
Hocam buarada tuflarin baska modelleri bulunuyormu red switch yoksa tek bumu?

Bencede hocam o markalardan hic alasim yok . Ama k3 modelide yumusak bilek destegi sanki ? Oyle deyilmi?

Tesekkur ederim

Hocam buarada tuflarin baska modelleri bulunuyormu red switch yoksa tek bumu?
Başka bir modeli var mı red olan bilmiyorum araştırmak lazım. Deri veya yumuşak bir bilek desteği yok.

Başka bir modeli var mı red olan bilmiyorum araştırmak lazım. Deri veya yumuşak bir bilek desteği yok.
Anladim hocam tesekkur ederim

Hayır tabii ki bu markalara bel bağlanmaz. Klavyeler benim pek uzmanlık alanım değil, ben Ornata Chroma kullanıyorum yalnız o mekanik değil.
Hocam bu arada ornata chromanin hangi versiyonuydu sizde?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı