Rica ederim hayırlı olsun şimdiden alacağınız klavye.Tamamdir hocam tesekkur ederim . K3 modelini goz onunde bulunduracagim.
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden alacağınız klavye.Tamamdir hocam tesekkur ederim . K3 modelini goz onunde bulunduracagim.
Ya bütçeyi çıkarıp Razer, ROG seçeceksin ya da @fx_5200 attığı gibi puf bilek desteğinden ödün verip kaliteden kısmayacaksın. Dandik markalara güven olmaz. Ben bu Ornata'yı alalı 6 sene olacak tık demedi.
Bencede hocam o markalardan hic alasim yok . Ama k3 modelide yumusak bilek destegi sanki ? Oyle deyilmi?Kasım ayından beri kullanıyorum yazılımında, kullanımda, rahatlığında vs. bir sorun yaşamadım veya keşke başka bir klavye alsaydım demedim. Kısacası pişman etmedi ve sorununu da görmedim bu zamana kadar. Mutlaka Youtube'da incelemelerini izleyin ama.
Tesekkur ederimRica ederim hayırlı olsun şimdiden alacağınız klavye.
Hocam buarada tuflarin baska modelleri bulunuyormu red switch yoksa tek bumu?Kasım ayından beri kullanıyorum yazılımında, kullanımda, rahatlığında vs. bir sorun yaşamadım veya keşke başka bir klavye alsaydım demedim. Kısacası pişman etmedi ve sorununu da görmedim bu zamana kadar. Mutlaka Youtube'da incelemelerini izleyin ama.
Başka bir modeli var mı red olan bilmiyorum araştırmak lazım. Deri veya yumuşak bir bilek desteği yok.Bencede hocam o markalardan hic alasim yok . Ama k3 modelide yumusak bilek destegi sanki ? Oyle deyilmi?
Tesekkur ederim
Hocam buarada tuflarin baska modelleri bulunuyormu red switch yoksa tek bumu?
Anladim hocam tesekkur ederimBaşka bir modeli var mı red olan bilmiyorum araştırmak lazım. Deri veya yumuşak bir bilek desteği yok.
Hocam bu arada ornata chromanin hangi versiyonuydu sizde?Hayır tabii ki bu markalara bel bağlanmaz. Klavyeler benim pek uzmanlık alanım değil, ben Ornata Chroma kullanıyorum yalnız o mekanik değil.
Onu oneriyormusunuz hocam ? Fps oyunlari icin aliyorum klavyeyi. Isiklarifonksiyonlari falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.