1500₺ civarına TKL red Switch klavye önerisi

Bütçe
1500₺
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
1.881
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce Corsair K68 Cherry MX red Switch klavye kullanıp çok memnun kalmıştım. Ancak şu an TKL bir klavye istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Piyasayı takip eden biri olarak sizin de görüşünüzü merak ediyorum @B 52 Stratofortress.

@B 52 Stratofortress hocam üzgün atmayın ağlayacağım şimdi :D. Bütçeyi 2000₺'lere filan çıkartsak bulunmaz mı istediğim özelliklerde klavye?
 
Son düzenleme:
Paraya kıydım, HyperX Alloy Origins Core sipariş verdim. Bakalım nasıl olacak.
TKL olması şart değilse 1400 1500 civarına düz Alloy Origins var Amazon'da bitmediyse. Ben kullanıyorum çok memnunum.

Düzeltme: İlk mesajda belirtmişsin kusura bakma görmedim.
 
TKL olması şart değilse 1400 1500 civarına düz Alloy Origins var Amazon'da bitmediyse. Ben kullanıyorum çok memnunum.

Düzeltme: İlk mesajda belirtmişsin kusura bakma görmedim.

Evet ya TKL istiyorum ben de görmüştüm o dediğini. Teşekkür ederim yine de, iyi Sosyaller 🙂.
 
Alloy Origins Core geldi. Baloncuk falan hiçbir şey olmadan koliye koyup göndermişler. Sol alt tarafından hasar almış açılmış klavye. Amazon'dan değişim talep ettim. Yarın gelip alacaklar sonra bakıp ona göre değişime karar verecekler sanırım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı