1500 dolar laptop önerisi

ThousandL

Hectopat
Katılım
7 Mart 2019
Mesajlar
108
Arkadaşlar herkese iyi forumlar yakın zamanda 9 yıllık laptopumu değiştireceğim fakat yeni çıkacak RTX serisi ve işlemcilerin açıklanmasını beklemeye karar verdim. Dolar üzerinden alacağım bu sebeple kur pek etkilemeyecek. 1500 dolar gibi bir bütçem var sizce ne zamana kadar beklenmeli hangi marka alınmalı ilk defa oyuncu laptopu alacağım yardımlarınızı bekliyorum.
 
Dolar üzerinden alacağım bu sebeple kur pek etkilemeyecek.
Türkiye pazarından alacaksanız vergiler yüzünden fiyatlar yurtdışına göre bir miktar etkilenebilir.

1500 dolar gibi bir bütçem var sizce ne zamana kadar beklenmeli
Yeni donanımların performansı, artı-eksi yönleri ve f/p oranları belli oluncaya kadar beklemenizi öneririm.

hangi marka alınmalı ilk defa oyuncu laptopu alacağım
Markaya göre değil modele göre yorum yapmak daha mantıklı olur. Yakın fiyat aralıklarında malzeme kaliteleri de yakın olur.

Birçok kişiden duyabileceğiniz bir şey, ama yine de belirteyim: 1500 dolar gibi bir bütçeyle alınabilecek masaüstü bilgisayar, laptopu ikiye katlar. Hem soğutma, hem stabilite hem de performans anlamında. Taşıma gibi bir derdiniz yoksa masaüstü çözümlere yönelmenizi şiddetle öneririm.
 
Yeni donanımların performansı, artı-eksi yönleri ve f/p oranları belli oluncaya kadar beklemenizi öneririm.
En fazla aralığa kadar bekleyebilirim benim merak ettiğim yeni çıkacak donanımlar sizce ne kadar bir indirim getirir. Yani 3000 serisi kartlı bir laptop alabilir miyim acaba.

Bir de ben çok Seyehat ettiğimden dolayı masaüstü bilgisayar alamam zaten olanı satıp bütçeye ekleyeceğim :)
 
@ThousandL 1500 dolara alınabilir olur diye düşünüyorum. İncelemeler zaten çıktıktan sonra 1 ay içinde yapılır, incelemelere göre istediğiniz ekran kartına sahip bilgisayarı alırsınız.
 

Geri
Yukarı