Kardeşim senin 16GB DDR4 RAM kastırıyordu, ben 14GB'ını aldım 2GB DDR3 RAM taktım. Artık kasmaz. Windows 10 yüklüydü Windows 7 32 Bit yükledim daha iyi oldu sistem yine iyisin.
yok hayır böyle bir sistem alıcaktım benim kasa var çok düşük onu yükseltme şansım olabilir mi özellikleri olarak amd redeaon 6570ekran kartı işlemci olarak amd athlon dual cora processor 4850 2.50 hz ram 4 düşük bir işletim sistemimi ekran kartı ile oyuncu kasasına çevirebilirmiyim ve ya ? çok kararsız kaldım pek anlamıyorum bilgisiyardan yardım edersen çok sevnirim @Samotne Ciasteczka
sistemin özellikleri bunlar ne gibi şeylerin değişmem gerek acaba önerebilceğin bir şey var mı genelde lol ve ets 2 oynamak için yeni sürümü başka bir oyun oynamıyorum @Samotne Ciasteczka
birde şöyle attım hocam
bütçem 1500 lira şuanlık tabi güç kaynağım everes 250 volt 50 hz 5a yazıyor hocam @Samotne Ciasteczka benim kasamı yükseltmek mi daha mantıklı o kasayı almak pek anlamadığım için soruyor hocam
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hayırlı olsun
CSGO, ETS 2, LoL, PUBG Lite gibi oyunları oynayabilirsiniz.
@kuzeysdadsa Kasanı yükseltmen daha ucuz olacaktır. Performansı oynadığın oyunlar için yeterli olacaktır. O güç kaynağını değiştirmen lazım yalnız.
O güç kaynağını aşağıdaki güç kaynağı ile değiştirebilirsin. Eski işlemcini, ekran kartını ve güç kaynağını satabilirsin.
Cep telefonu, televizyon, parfüm, bebek bezi, süpermarket ve binlerce kategorideki milyonlarca ürünü en ucuz fiyata bulun, gerçek indirim ve avantajları Akakçe ile yakalayın!
hocam peki fps olarak iyi fps alırmıyım lolde ben bu pc de 45 alıyorum çünkü ve son birşey sorucam hocam çok rahatsızlık verdim kusura bakmayın o 1500 liralık olan pc diye bir konumda vardı ona hiç bulaşmiyim mi sizce ?