Msi'ye yönelmemdeki en büyük faktör buradaki video sistem testi Burak GÖK
Sizde bir bakın Gönlüm Asus'tan yana fakat video testlerindeki ekran kartı MSI aynı performansı Asustan alırmıyım aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum açıkcası buradaki oyunları bu şekilde oynasam benim için yeterlidir.
Asus 750 ti CS GO test vidoları izledim yüksek ayarlarda 100 fps felan alıyor.
MSı testinde size gönderdiğim videoda yüksek fps'ler almakta...
Videolar arasında Driver farkı veya ayar farkı vardır. En fazla 2-3 fps fark olacaktır. Hangisi hoşunuza gittiyse yada hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.
Sistem gayet iyi. Yalnızca i3 işlemci seçtiğinizden dolayı bazı oyunlarda 4 çekirdek limitine takılabilirsiniz. Örneğin; Fifa 16, Far Cry 4 vb. oyunlar.
Sistem gayet iyi. Yalnızca i3 işlemci seçtiğinizden dolayı bazı oyunlarda 4 çekirdek limitine takılabilirsiniz. Örneğin; Fifa 16, Far Cry 4 vb. oyunlar.
İ3 4170'de 2 sanal 2 çekirdek var. Bu nedenle 4 çekirdek isteyen oyunlarda hiçbir sıkıntı çıkartmıyor. Kendim kullanıyorum, şu ana kadar hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım.
İ3 4170'de 2 sanal 2 çekirdek var. Bu nedenle 4 çekirdek isteyen oyunlarda hiçbir sıkıntı çıkartmıyor. Kendim kullanıyorum, şu ana kadar hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım.