1500 Liraya GTX 750 Ti Sistem

  • Konuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2B
Aldığım Psu'da 80 plus mevcut öyle yazıyor. Ayrıca bunun yanına Asus 750 ti alırsam oda az güç tükettiği için fazla gelmez umarım
 
2 Side maxwell mi peki ? Msi testlerini youtubede izledim i3 4170 sistemde gayet basarılı MSi GTX750 ti ile. Fakat aynı sistem ile Asus 750 ti testlerine baktıgımda örnek Csgo fps farkı görüyorum
 
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. oynayacagım oyunlar zaten FPs oyunları Gta 5 yüklerim belki ondada bi 35-40 fps verse yeter benim için.
Kafama takılan bir soru var 450W güç kaynagı ile sistemi kullanacagım ve günde 10-15 saat açık olacak sistem, elektrik faturasına çok yansırmı şuan kullandıgım 300w değerinde everest ve yaklasık 7 senelik
Hocam sistemin günde 10 15 saat açık olacağını söylemişssin. Bu tip durumlarda çok nadirde olsa sistemin zarar görebilir. 80+ kaliteli bir PSU alırsan bi nebze de olsa etki eder ama anakartta çok önemli bir faktör. Kaliteli bir anakart olursa eğer bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
 
Sürekli oyun oynayan biri değilim işlerim var internet üzerinden iş yapıyorum hosting satışı teknik destek felan saglıyorum en fazla 2-3 saat oyun oynarım geri kalan saatlerde pc sadece internet sayfaları acıktır film izlerim sitelerde dolasırım felan.
 
Teşekkürler kesinlikle almayı düşünüyorum Tek krarsız kaldıgım nokta Msi mi Asus mu..

Ve 1511 lira olan tutar şuan itibari ile 1550 lira olmuş, umarım seçimlerden sonra dolar bir nebze olsun düşerde sistemi alırım.
 
Sisteminiz gayet güzel. Zaten aldığınız parçalar çok ısınan parçalar değil. 10 saat açık kalması bilgisayara değilde size zarar verebilir.
 
Sisteminiz gayet güzel. Zaten aldığınız parçalar çok ısınan parçalar değil. 10 saat açık kalması bilgisayara değilde size zarar verebilir.
Haklısınız. Fakat işim gereği bu şekilde oluyor boş vaktim oldugundada oyuna giriyorum 2-3 saat ama Yeni bir planlama yapmalıyım tavsiyeniz için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı