1500 Liraya Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

'Mzyyn Karamuk

Hectopat
Arkadaşın dediği fiyatlarda önerebileceğiniz sistem özelliklerini yazar mısınız? Ekran kartı paylaşımsız 256bit istiyorum. Vatan'dan toplama yaptıracağım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD eksik. HDD ile birlikte 1870 lirayı buluyor ve bu fiyatın hakkını vermeyecek bir sistem. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Eski hdd yi kullanır.
Fiyatın hakkını vermeyecek bir sistem derken ? Neyi eksik söyle de bilek. İşlemciyi amd a66400k seçmek mi fiyatın hakkını veriyor ? oyunları oynatan ekran kartıdır filan deme bana. öyle işlemci seçip gtx760 alsan ne olacak. az mantıklı konuş..

1. Bütçeyi 370 lira aşmışsın ve ona rağmen önerdiğin sistem, benim önerdiğim sistemin yanında sönük kalıyor.
2. Evet oyunları oynatan ekran kartıdır. İşlemci, darboğaz oluşturmadığı sürece sıkıntı olmaz ve daha iyi bir sonuç alınır. O işlemcinin yanına GTX 770 de koyabilirsin, sıkıntı olmaz. Her neyse konuyu dağıtmayalım.

1536 tl olanı diyorsun dimi? peki dediğim kasaya baktın mı onun için ne dersin burak.

Hazır kasaları asla tavsiye etmiyoruz.

Genelde işlemcisini ve RAM'ini yüksek koyup, ekran kartını çok düşük koyuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı