1500 liraya telefon önerisi

Oguzz162000

Kilopat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Benim S4 mini markalı güzel bir telefonum var. Ancak son zamanlarda çok sorun çıkarmaya başladı. Özelliklerine göre kasmalar. Kenarlarında boya dökülmesi. Bende bu bütçeye bir telefon almak istiyorum. Aklımda İphone 5s var sizce ne almalıyım? Bu zamandan sonra Android alıp 1 sene sonra kasmalar yaşamak istemiyorum...
 
Samsung almam. Öyle bir hata bir daha yapmam. Sony xperia z2 yada m5 alıcam nokta :D

M5 normal gezinirkende kasmalar yaşıyo facede felan mesela . Oyunda nasıl bilmiyorum. Ama ondada öyle sanırım.
 
iPhone 5s artık eskidi, ve o telefonun o parayı hak etmediğini herkes biliyor. 1500 TL'ye çok güzel Android telefonlar bulabilirsiniz, ön yargıya kapılmayın. Z2 güzel bir telefon olsa da güncelleme ömrü artık bitti. LG G4 veya Xperia M5 tavsiye ediyorum bu iki telefona bakabilirsin.
 
Haklısın ama ne biliyim İphone bana hem şık hem güvenilir ve marketi açısından gereksiz uygulamaların olmadıgını gösteriyor. Play store gibi değişik ne oldugu belirsiz uygulamalar yerine izin verilen uygulamalar var iphoneda. 6 da alma şansım var sizce ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı