rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 22 Aralık 2020 #11 Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da. www.itopya.com Bunu önerebilirim.
Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da. www.itopya.com Bunu önerebilirim.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 22 Aralık 2020 #12 Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9104113-TR ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XA01 ROG STRIX FLARE ITOPYA'da. www.itopya.com Kalan parayla da bana yemek ısmarlarsınız. (!) Strafe 2'nin sesine bakın derim. Cherry MX Silent kullanılmış.
Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9104113-TR ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XA01 ROG STRIX FLARE ITOPYA'da. www.itopya.com Kalan parayla da bana yemek ısmarlarsınız. (!) Strafe 2'nin sesine bakın derim. Cherry MX Silent kullanılmış.
adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 22 Aralık 2020 #13 Glorious GMMK Mekanik Oyuncu Klavyesi ISO Layout Glorious Moduler Mekanik Oyuncu Klavyesi Klavye boyutunu, kullanılacak mekanik switchleri ve tuş takımınızı kendiniz seçin! www.qp.com.tr
Glorious GMMK Mekanik Oyuncu Klavyesi ISO Layout Glorious Moduler Mekanik Oyuncu Klavyesi Klavye boyutunu, kullanılacak mekanik switchleri ve tuş takımınızı kendiniz seçin! www.qp.com.tr
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 22 Aralık 2020 #14 Strafe 2'de Cherry MX'in kırmızı sürümünün sessiz versiyonu kullanılmış, en de bunu öneririm @Seradotwav gibi. Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Strafe 2'de Cherry MX'in kırmızı sürümünün sessiz versiyonu kullanılmış, en de bunu öneririm @Seradotwav gibi. Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 22 Aralık 2020 #15 Esperoja dedi: Strafe 2'de Cherry MX'in kırmızı sürümünün sessiz versiyonu kullanılmış, ben de bunu öneririm @Seradotwav gibi. Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Aynen, sessizin de sessizi. Tuşa basış bile hissedilmeyebilir yani.
Esperoja dedi: Strafe 2'de Cherry MX'in kırmızı sürümünün sessiz versiyonu kullanılmış, ben de bunu öneririm @Seradotwav gibi. Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Aynen, sessizin de sessizi. Tuşa basış bile hissedilmeyebilir yani.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 22 Aralık 2020 #16 Kesinlikle ben de MK.2 öneririm. Bütçe aşmasın diye K68 önermiştim. Aşırı sessiz ve basış hissiyatı iyi bir klavye, alınır. Son düzenleme: 22 Aralık 2020
Kesinlikle ben de MK.2 öneririm. Bütçe aşmasın diye K68 önermiştim. Aşırı sessiz ve basış hissiyatı iyi bir klavye, alınır.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 22 Aralık 2020 #17 rohatbaba123 dedi: Kesinlikle ben de MK. 2 öneririm. Bütçe aşmasın diye K68 önermiştim. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmıyor, 500TL kalıyor bile yanına.
rohatbaba123 dedi: Kesinlikle ben de MK. 2 öneririm. Bütçe aşmasın diye K68 önermiştim. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmıyor, 500TL kalıyor bile yanına.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 22 Aralık 2020 #18 Seradotwav dedi: Bütçeyi aşmıyor, 500TL kalıyor bile yanına. Genişletmek için tıkla... Bir saate indirim bitecek yahu.
Seradotwav dedi: Bütçeyi aşmıyor, 500TL kalıyor bile yanına. Genişletmek için tıkla... Bir saate indirim bitecek yahu.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 22 Aralık 2020 #19 rohatbaba123 dedi: Bir saate indirim bitecek yahu. Genişletmek için tıkla... İtopya'da indirim bitmez, tekrardan başlaması muhtemel. Ki bitse bile 25TL aşıyor, bilgisayar parasına klavye alan adama koymaz pek.
rohatbaba123 dedi: Bir saate indirim bitecek yahu. Genişletmek için tıkla... İtopya'da indirim bitmez, tekrardan başlaması muhtemel. Ki bitse bile 25TL aşıyor, bilgisayar parasına klavye alan adama koymaz pek.
Alfakatano Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 787 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #20 O zaman MK. 2 fiyatını takip edeceğim. Hepinize çok teşekkür ederim.