1500₺ Telefon Tavsiyesi

sambadejan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Ekran Kartı: Sapphire RX 7900 GRE Pulse Anakart: Asus Prime B650M-K RAM: XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 Depolama Birimleri: Kingston KC3000 SSD Kasa: VENTO VG07F Psu: FSP Hydro K PRO Gen5 850W 80+ Bronze Monitör: Alienware 25 Gaming Monitor - AW2523HF Kulaklık: Meze Audio Advar / Audio-Technica ATH-M50X Mouse: Razer Deathadder V2
Merhabalar, anneme telefon almak istiyorum. 1000-1500₺ arası bütçe, şiddetle tavsiye edeceğiniz bir model olursa bir miktar daha çıkabilirim. Kendim yaklaşık 2 yıl önce ilk defa iOS’a geçtiğimden beri Android telefonları toprağa gömdüm, o zamandan beri piyasayı takip bile etmedim. Fakat şu anda en düşük iOS modelleri hala iş görür mü bilemiyorum. Onun için Android önerilere de açığım. Telefondan en önemli beklentim; kasma-takılma olmadan yağ gibi aksın, minimum 4-5 yıl gitsin. Sağlam bir işlemcisi olsun, ilerde kendine lanet ettirmesin yeterli, ıvır zıvır özelliklere gerek yok. Android modeller hakkında hiçbir bilgim yok. Bu şartlara göre ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Not: Xiaomi önerileri için “ithalatçi garantisi” hakkında ne düşündüğünüzü de belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı