Hocam bu fiyatta bunun daha bilindiği daha ne olacak ki. Aula Redragon gibi markalar kendini fazlasıyla kanıtlamış markalar. En azından sizin attığınız Rampage'ye göre çok daha iyi.
REDRAGON K530 PRO Draconic Türkçe Q 60% Kompakt Kablosuz-Bluetooth 2.4G Brown Switch Mekanik Beyaz Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
REDRAGON K617-rgb Wg Türkçe Q Fizz %60 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi, Red Switch, Beyaz/gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Redragon'un bu iki modeli arasından en tercih edilebiliri hangisidir?
Yurt dışından 2 kez klavye alışverişinde bulundum ikisinde de anlamadıgım bir sebeple gümrükten geri satıcıya döndürüldü bu yüzden yurt dışı tercih etmiyorum. K530 için de bir arkadaşıma sorduğunda fiyatına göre kaliteli olduğunu söylemişti ondan aklıma yatmıştı.
Yurt dışından 2 kez klavye alışverişinde bulundum ikisinde de anlamadıgım bir sebeple gümrükten geri satıcıya döndürüldü bu yüzden yurt dışı tercih etmiyorum. K530 için de bir arkadaşıma sorduğunda fiyatına göre kaliteli olduğunu söylemişti ondan aklıma yatmıştı.
K530 güzel ama o fiyatin klavyesi değil sahibinden Param Güvende'yle alirsaniz gümrükle ugrasmiyorsunuz. Ürün size geliyor ürünü onaylarsaniz para yatiyor onaylamazsaniz iade yapiyorsunuz ve paraniz size dönüyor yine de satici profiline bakip almanizi öneririm.
K530 güzel ama o fiyatin klavyesi değil sahibinden Param Güvende'yle alirsaniz gümrükle ugrasmiyorsunuz. Ürün size geliyor ürünü onaylarsaniz para yatiyor onaylamazsaniz iade yapiyorsunuz ve paraniz size dönüyor yine de satici profiline bakip almanizi öneririm.