1500 TL A10-7890K Sistem Toplama

Clapton Vader

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Technopat'ın geçen aylarda 1500 TL'ye oyun bilgisayarı toplama videosundan yola çıkarak bir PC toplamak istiyorum. Ordaki sistem ürünleriyle toplamak uygun mudur? Uygunsada ürünleri Webdenal internet sitesinden almayı düşünüyorum. Güvenilir midir? Ayrıca bu 1500 TL'nin üzerine monitör, klavye, mouse dahil değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın videosundaki sistem bütçenize göre gayet uygun bir sistem. Daha önce Webdenal sitesinden hiç alışveriş yapmadım bu sebeple bunun hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ancak 1500 TL için oldukça performanslı bir sistem olacağını rahatlıkla söyleyebilirim hatta ilerde harici bir ekran kartı alarak sisteminizi daha da güçlendirebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun...

Bir sorumda daha olacak. KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek HX324C11T3K2/8 bu ürünün 2400 MHz'li olanını bulamıyorum. 2133 MHz'lik alsam bir sıkıntı olur mu?

Bir sorumda daha olacak. KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek HX324C11T3K2/8 bu ürünün 2400 MHz'li olanını bulamıyorum. 2133 MHz'lik alsam bir sıkıntı olur mu?
Olur. Aldığınız sistem de RAM hızları çok önemlidir, eğer 2400 yerine 2133 mhz RAM alırsanız ciddi fps kayıplarınız olacaktır.

Biraz inceledim de 1080p HDMI girişli bir monitöre göre bayağı uygun bir fiyatı var. Tepki süresi biraz daha düşük olabilirdi ama bu haliyle bile gayet iyi performans verebileceğini düşünüyorum. Monitörler hakkında pek bilgim yok o yüzden daha iyi ne tavsiye edebileceğimi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı