SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #11 Evet neden olmasın, yalnız ekran kartının kutusuyla beraber gelen CD'yi yüklemeyin, güncel sürücüyü AMD'nin sitesinden indirin.
Evet neden olmasın, yalnız ekran kartının kutusuyla beraber gelen CD'yi yüklemeyin, güncel sürücüyü AMD'nin sitesinden indirin.
UmutPasahan Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #12 Emre kardeşim senin verdiğin sistemde iyi ancak gtx750Tİ mi daha iyidir yoksa R7 265 mi?
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #13 UmutPasahan dedi: Emre kardeşim senin verdiğin sistemde iyi ancak GTX750Tİ mi daha iyidir yoksa R7 265 mi? Genişletmek için tıkla... 265 FPS olarak daha önde ancak 750 Ti daha az güç tüketir. Zira sinergi sitesinden sistem önermek yasaklandı diye biliyorum.
UmutPasahan dedi: Emre kardeşim senin verdiğin sistemde iyi ancak GTX750Tİ mi daha iyidir yoksa R7 265 mi? Genişletmek için tıkla... 265 FPS olarak daha önde ancak 750 Ti daha az güç tüketir. Zira sinergi sitesinden sistem önermek yasaklandı diye biliyorum.
UmutPasahan Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #14 İkinizede teşekkürler hangisi alayım arkadaşlar kararsız kaldım
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #15 UmutPasahan dedi: İkinizede teşekkürler hangisi alayım arkadaşlar kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... İşlemcim ileriye dönük olsun 5-6 FPS az alsamda olur, az güç tüketsin diyorsan arkadaşınkini, ben yüksek FPS'ye önem veririm dersen benimkini.
UmutPasahan dedi: İkinizede teşekkürler hangisi alayım arkadaşlar kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... İşlemcim ileriye dönük olsun 5-6 FPS az alsamda olur, az güç tüketsin diyorsan arkadaşınkini, ben yüksek FPS'ye önem veririm dersen benimkini.
Emre0606 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 1.061 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #16 Fazla fark yok fps bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır. 5-6 FPS de fazla önemli değil. Detaylı bilgi; Sinerji Bilgisayar Yasağı | Technopat Sosyal
Fazla fark yok fps bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır. 5-6 FPS de fazla önemli değil. Detaylı bilgi; Sinerji Bilgisayar Yasağı | Technopat Sosyal
UmutPasahan Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #17 SysrQ# dedi: İşlemcim ileriye dönük olsun 5-6 FPS az alsamda olur, az güç tüketsin diyorsan arkadaşınkini, ben yüksek FPS'ye önem veririm dersen benimkini. Genişletmek için tıkla... Bence seninkii almaya karar verdim ancak bu sistem bana 3-4 yıl yetermi ? onu merak ediyorum yoksa başka bir şey yok
SysrQ# dedi: İşlemcim ileriye dönük olsun 5-6 FPS az alsamda olur, az güç tüketsin diyorsan arkadaşınkini, ben yüksek FPS'ye önem veririm dersen benimkini. Genişletmek için tıkla... Bence seninkii almaya karar verdim ancak bu sistem bana 3-4 yıl yetermi ? onu merak ediyorum yoksa başka bir şey yok
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #18 Emre0606 dedi: Fazla fark yok FPS bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyleyse kesinlikle arkadaşın verdiği sistemi almanı öneririm bide zaten o kart OC'lu fazla FPS farketmez.
Emre0606 dedi: Fazla fark yok FPS bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyleyse kesinlikle arkadaşın verdiği sistemi almanı öneririm bide zaten o kart OC'lu fazla FPS farketmez.
UmutPasahan Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #19 Emre0606 dedi: Fazla fark yok FPS bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır. 5-6 FPS de fazla önemli değil. Detaylı bilgi; Sinerji Bilgisayar Yasağı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Senin sisteme R7 265 i ekkleyip alsam olurmu ?
Emre0606 dedi: Fazla fark yok FPS bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır. 5-6 FPS de fazla önemli değil. Detaylı bilgi; Sinerji Bilgisayar Yasağı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Senin sisteme R7 265 i ekkleyip alsam olurmu ?
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #20 UmutPasahan dedi: Bence seninkii almaya karar verdim ancak bu sistem bana 3-4 yıl yetermi ? onu merak ediyorum yoksa başka bir şey yok Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi arkadaşınkini al derim ben sana 3-4 yıl sonra aynı ayarlarda tabiki oynatmaz ama yinede seni rahat götürür. UmutPasahan dedi: Senin sisteme R7 265 i ekkleyip alsam olurmu ? Genişletmek için tıkla... Buda bir alternatif.
UmutPasahan dedi: Bence seninkii almaya karar verdim ancak bu sistem bana 3-4 yıl yetermi ? onu merak ediyorum yoksa başka bir şey yok Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi arkadaşınkini al derim ben sana 3-4 yıl sonra aynı ayarlarda tabiki oynatmaz ama yinede seni rahat götürür. UmutPasahan dedi: Senin sisteme R7 265 i ekkleyip alsam olurmu ? Genişletmek için tıkla... Buda bir alternatif.