265 FPS olarak daha önde ancak 750 Ti daha az güç tüketir. Zira sinergi sitesinden sistem önermek yasaklandı diye biliyorum.Emre kardeşim senin verdiğin sistemde iyi ancak GTX750Tİ mi daha iyidir yoksa R7 265 mi?
İşlemcim ileriye dönük olsun 5-6 FPS az alsamda olur, az güç tüketsin diyorsan arkadaşınkini, ben yüksek FPS'ye önem veririm dersen benimkini.İkinizede teşekkürler hangisi alayım arkadaşlar kararsız kaldım![]()
Bence seninkii almaya karar verdim ancak bu sistem bana 3-4 yıl yetermi ? onu merak ediyorum yoksa başka bir şey yokİşlemcim ileriye dönük olsun 5-6 FPS az alsamda olur, az güç tüketsin diyorsan arkadaşınkini, ben yüksek FPS'ye önem veririm dersen benimkini.![]()
Öyleyse kesinlikle arkadaşın verdiği sistemi almanı öneririm bide zaten o kart OC'lu fazla FPS farketmez.Fazla fark yok FPS bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır.
Senin sisteme R7 265 i ekkleyip alsam olurmu ?Fazla fark yok FPS bakımından Sinerji yasağı da kalktı İ3 4160 daha iyi olacaktır. 5-6 FPS de fazla önemli değil.
Detaylı bilgi; Sinerji Bilgisayar Yasağı | Technopat Sosyal
Dediğim gibi arkadaşınkini al derim ben sana 3-4 yıl sonra aynı ayarlarda tabiki oynatmaz ama yinede seni rahat götürür.Bence seninkii almaya karar verdim ancak bu sistem bana 3-4 yıl yetermi ? onu merak ediyorum yoksa başka bir şey yok![]()
Buda bir alternatif.Senin sisteme R7 265 i ekkleyip alsam olurmu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.