1500 TL Android tablet tavsiyesi

lazkopat1599

Hectopat
10.1 düşünüyorum, çocuklarım kullanacak. Ama kasma donma yapmasın. 4 tane tablet var evde. Samsung iyi diye aldık zamanında, birkaç sene geçince çöp oldu. Sistemler aşırı yavaş. iOS istemiyorum, istediğim uygulamayı istediğim şekilde yüklemeliyim. Fiyat 1500 geçmesin istiyorum, tavsiyelerinizi beklerim.

Samsung T510 ya da Huawei Mediapad T5 3-32 işinizi görür.

Selam,

Geçtiğimiz hafta Samsung T510 ile kıyasladım bu tableti. T510 bildiğiniz üzere 2 GB, M10 ise 3GB. Arka plandaki uygulamalara geçiş hızında ve görüntü kalitesinde M10 bariz biçimde öndeydi. Satın alacaktım lakin yeni modellerin çıkmasını bekliyorum.

Önerim M10 olacaktır.

LENOVO TAB M10 QUALCOMM SNAPDRAGON 450 1.8GHZ-3GB-32GB-BT-10.1

İkisini de inceledim Huawei daha iyi ama RAM işi benimde canımı sıktı çoklu işlemlerde sorun yaratır Lenovo ise işlemci düşük takılma donma olabilir kararsız kaldım.
Huawei T5 3 32 alındı hem 3 GB RAM var hem de işlemci 2.1 GHz 2 aylık Teknosa'dan alınma üstelik 2 yıl ek garantili i 900 TL'ye aldım.

Son düzenleme:
İkisini de inceledim Huawei daha iyi ama RAM işi benimde canımı sıktı çoklu işlemlerde sorun yaratır Lenovo ise işlemci düşük takılma donma olabilir kararsız kaldım.
Huawei T5 3 32 alındı hem 3 GB RAM var hem de işlemci 2.1 GHz 2 aylık Teknosa'dan alınma üstelik 2 yıl ek garantili i 900 TL'ye aldım.
Sd450 o kadar da kötü değil kendim kullanıyorum 😅

Abartmiyorum Elimde 2017 ocakta 650TL ye da aldigim Galaxy Tab A var hala tas gibi, kullaniyorum, sorun yok.
3 ay öncesine kadar düsük ayarlarda sorunsuz PUBG oynatiyordu ama artik biraz zorluyor film ve video izlemek icin kullaniyorum kasma falan yok.
1500 TL ye alabilecegin en iyi tablet Galaxy TAB A bence.
Ben beyaz 16GB lik modelini almistim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı