Oğuzhan Karataş
Hectopat
Daha fazla
G4 ün hiçbir sorunu yoktur. Bu G3 ten kalan bir önyargıdır. G3 gerçekten çok ısınan bir telefon ama bu değil ki g4 ünde böyle olacağı.A5 2016 alabileceğin bir cihaz.Ama alabiliyorsan android değilde iOS almaya bak başın ağrımaz,telefonun arızalandığında karşında bir muhattap bulursun.Şahsen bir telefoncu olarak telefonum iphone6s 128gb (yanlış anlaşılmasın) donuyor siye gönderdim ve bana telefonumu değiştirip verdiler sıfır bir telefonum oldu.Ki iPhone o hafıza ve ram ile virüs girmeden kasıyor ise saniyesinde virüsün bulaşabileceği androidin ve telefonun arızalandıgında müşteri hatası diye sana geri gönderecekleri veyahuuta yazılım atmaktan başka yapacakları birşey yok. Önerim iPhone6 nın 2.el bul veyhautta iPhone5s sıfır alabilirsin. Mesela 3 sene önce çıkan telefona hala merak var(iPhone5s). Ama örneğin samsung bir telefon s4 de 3 sene önce çıktı kullanıcıların şikayeti telefon donuyor ısınıyor ama buna servis çare bulamıyor çünkü bunlar samsung tarafından istenilen birşey s4 donsunki s5 s6 satılsın mantığındalar.Ama Apple öyle değil şuanda iPhone4s'e bile 6s'de olan sürüm yükleniyorsa anlaki Apple çıkardığı telefonlarına değer veriyor.Bir telefoncu olarak önerilerim budur.
LG nin G serisinin en tutulmayan ve en şikayetli telefonudur G4.Önermem
1500 tl ye Iphone 5s ten başka IOS telefon bana söyler misin ?A5 2016 alabileceğin bir cihaz.Ama alabiliyorsan android değilde iOS almaya bak başın ağrımaz,telefonun arızalandığında karşında bir muhattap bulursun.Şahsen bir telefoncu olarak telefonum iphone6s 128gb (yanlış anlaşılmasın) donuyor siye gönderdim ve bana telefonumu değiştirip verdiler sıfır bir telefonum oldu.Ki iPhone o hafıza ve ram ile virüs girmeden kasıyor ise saniyesinde virüsün bulaşabileceği androidin ve telefonun arızalandıgında müşteri hatası diye sana geri gönderecekleri veyahuuta yazılım atmaktan başka yapacakları birşey yok. Önerim iPhone6 nın 2.el bul veyhautta iPhone5s sıfır alabilirsin. Mesela 3 sene önce çıkan telefona hala merak var(iPhone5s). Ama örneğin samsung bir telefon s4 de 3 sene önce çıktı kullanıcıların şikayeti telefon donuyor ısınıyor ama buna servis çare bulamıyor çünkü bunlar samsung tarafından istenilen birşey s4 donsunki s5 s6 satılsın mantığındalar.Ama Apple öyle değil şuanda iPhone4s'e bile 6s'de olan sürüm yükleniyorsa anlaki Apple çıkardığı telefonlarına değer veriyor.Bir telefoncu olarak önerilerim budur.
LG nin G serisinin en tutulmayan ve en şikayetli telefonudur G4.Önermem