1500 TL Android telefon tavsiyesi

A5 2016 alabileceğin bir cihaz.Ama alabiliyorsan android değilde iOS almaya bak başın ağrımaz,telefonun arızalandığında karşında bir muhattap bulursun.Şahsen bir telefoncu olarak telefonum iphone6s 128gb (yanlış anlaşılmasın) donuyor siye gönderdim ve bana telefonumu değiştirip verdiler sıfır bir telefonum oldu.Ki iPhone o hafıza ve ram ile virüs girmeden kasıyor ise saniyesinde virüsün bulaşabileceği androidin ve telefonun arızalandıgında müşteri hatası diye sana geri gönderecekleri veyahuuta yazılım atmaktan başka yapacakları birşey yok. Önerim iPhone6 nın 2.el bul veyhautta iPhone5s sıfır alabilirsin. Mesela 3 sene önce çıkan telefona hala merak var(iPhone5s). Ama örneğin samsung bir telefon s4 de 3 sene önce çıktı kullanıcıların şikayeti telefon donuyor ısınıyor ama buna servis çare bulamıyor çünkü bunlar samsung tarafından istenilen birşey s4 donsunki s5 s6 satılsın mantığındalar.Ama Apple öyle değil şuanda iPhone4s'e bile 6s'de olan sürüm yükleniyorsa anlaki Apple çıkardığı telefonlarına değer veriyor.Bir telefoncu olarak önerilerim budur.

LG nin G serisinin en tutulmayan ve en şikayetli telefonudur G4.Önermem
G4 ün hiçbir sorunu yoktur. Bu G3 ten kalan bir önyargıdır. G3 gerçekten çok ısınan bir telefon ama bu değil ki g4 ünde böyle olacağı.

A5 2016 alabileceğin bir cihaz.Ama alabiliyorsan android değilde iOS almaya bak başın ağrımaz,telefonun arızalandığında karşında bir muhattap bulursun.Şahsen bir telefoncu olarak telefonum iphone6s 128gb (yanlış anlaşılmasın) donuyor siye gönderdim ve bana telefonumu değiştirip verdiler sıfır bir telefonum oldu.Ki iPhone o hafıza ve ram ile virüs girmeden kasıyor ise saniyesinde virüsün bulaşabileceği androidin ve telefonun arızalandıgında müşteri hatası diye sana geri gönderecekleri veyahuuta yazılım atmaktan başka yapacakları birşey yok. Önerim iPhone6 nın 2.el bul veyhautta iPhone5s sıfır alabilirsin. Mesela 3 sene önce çıkan telefona hala merak var(iPhone5s). Ama örneğin samsung bir telefon s4 de 3 sene önce çıktı kullanıcıların şikayeti telefon donuyor ısınıyor ama buna servis çare bulamıyor çünkü bunlar samsung tarafından istenilen birşey s4 donsunki s5 s6 satılsın mantığındalar.Ama Apple öyle değil şuanda iPhone4s'e bile 6s'de olan sürüm yükleniyorsa anlaki Apple çıkardığı telefonlarına değer veriyor.Bir telefoncu olarak önerilerim budur.

LG nin G serisinin en tutulmayan ve en şikayetli telefonudur G4.Önermem
1500 tl ye Iphone 5s ten başka IOS telefon bana söyler misin ?

G4 ün hiçbir sorunu yoktur. Bu G3 ten kalan bir önyargıdır. G3 gerçekten çok ısınan bir telefon ama bu değil ki g4 ünde böyle olacağı.

1500 tl ye Iphone 5s ten başka IOS telefon bana söyler misin ?

LG G2 sayesinde G3 satıldı ama G2 kadar beğenilmedi daha sonra G4 çıkarıldı bu iş dahada sarpa sardı arkadaşa bunu önermek açıkçası gereksiz birsürü yeni çıkan yeni nesil telefon olmasına rağmen.

2. Sorunuza gelirsek iphone6 2. El diye belirttim bunuda 1700-1800tl gibi bulabilir. Yorumumda bütçeni zorlarsan diye yazmayı unutmuşum alternatif cihaz olarak Apple'ın telefonlarını öneririm.

G serisi en çok tercih edilen telefon serisi olduğu için kullanıcı sayısı fazla ise o kadar sorunlu gözüken telefondur. Eski serisi ile karşılaştırmanız yanlış bile. Yeni serilerinde sorunları göstermeyen telefon. Tek sorunu ısınması var o da o kadar yakacak şekilde değil. Yeni güncelleme gelecek ısınma sorunuda kalkacak diyorlar. Samsung ısınmıyor diyenleri göreyim? :) O eskidendi tek telefonun iyi olması artık her telefonlar iyi. Samsung kullanırsanız 2 sene sonra bitiyor işi. Güncelleme yi kesiyorlar Sony ve LG gibi telefonlar uzun güncelleme desteği alıyorlar. Kamerasına aşık olacağınız telefon. Performans desen su gibi akıyor G4. Isınmayı sadece çok fazla yük altında kalınca oluyor yani nette falan rahatsız etmiyor telefon. Foto çekimlerde G4 telefon olduğu için ailem hep benim telefonla çekiliyor. A7 2016 var ailemde yine benim telefonla çekilmek istiyorlar. Vallaha süper telefon. Bu tip konular var araştırıp sonra konu açsaydınız. Eski konu ise açardınız. Geçenlerde aynı fiyatla telefon tavsiyesi vardı bence gereksiz. Araştırın sonra konu açın kafanıza takılan varsa.

Sony xperia z5 compact alacağım yerde yok. İphone almak istemiyorum hem ekrani ufak hem bir müzik için pc ye bağlamak vs uğraştırıyor. Çoğu kişi G4 tavsiye etmiş. Bunu değerlendirmeye aldım. Turkcell üzerinden alacağım. LG iyi hoş ancak bildiğiniz üzere Lg ekran kasa oranı çok yüksek ve ekranı aşırı geniş ve ben telefonu tek elle kullanıyorum. O yüzden en fazla 5.2 civarı tavsiye edersiniz memnun olurum ancak dediğim gibi G4 değerlendirmeye alındı. Turkcell üzerinden tavsiye ederseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı