1500 TL APU Sistem Toplama

mehmetsalihok

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 1500 TL'ye Technopat'ın yayınladığı oyun bilgisayarını toplayacağım. Aslında inventus veya sinerji gibi sitelerden parçaları alıp onlara toplattıracağım ama bu sitelerde vb. sitelerde bir veya iki parça stokta olmadığı için toplayamiyorum. Parçaları farklı sitelerden satın alsam bu sefer kurulumunu ben yapamayacağımdan alamıyorum. Parçaları birlestirebilirim fakat BIOS falan bunlarla pek alakam yok. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem APU'dan daha iyi. Bütçeyi biraz zorlayıp ekran kartını Gtx 750 Ti yaparsan tadından yenmez.
Ekran Alıntısı.PNG

Yardım için teşekkürler kardeşim. Bu sistem GTA V 30 FPS'de oynatır mı ? Birde bunu ben toplayamam, kurulumunu yapamam nasıl olacak ?

Ekran Alıntısı.JPG

Bu sistemi düşünebilirsin. Oyun için ekran kartı performansın yeterli olacaktır fakat bazı oyunlar 4 çekirdekli işlemci seçmekte onun dışında sıkıntı yaşamazsın. amd sistem kullanırsan da aşağıdaki sistemi düşünebilirsin.

22.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı