1500 TL APU Sistem Toplama

neeoon

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar, ben Technopat'ın 1500 TL'lik APU sistemini bu ay içinde toplamayi düşünüyorum. Fakat aklımda birkaç soru işareti var. Öncelikle önerdiğiniz bu sistem ortalama bir oyuncuyu ne kadar süre idare eder? Bu sisteme ekran kartı olarak ne eklersem performans artisi gozle gorulur olur?
Cevaplarınizi bekliyorum teşekkürler.

Oncelikle 1.5 2 sene icerisinde yükseltme yapmiyacagim o yuzden apu toplamak istiyorum apu yu topladiktan sonra hangi ekran karti gta5 i orta veya yuksek ayarlarda oynamama yardim eder?

Oncelikle 1.5 2 sene icerisinde yükseltme yapmiyacagim o yuzden apu toplamak istiyorum apu yu topladiktan sonra hangi ekran karti gta5 i orta veya yuksek ayarlarda oynamama yardim eder?
R7 250X ile oynarsınız ama benim önerdiğim sistemi alırsanız GTX 950 ekran kartı 5-6 sene götürür APU almaktan vazgeçmelisiniz.

Technopat niye oneriyor peki apu bu kadar gucsuzse ve i3 6100 tabanli bi sistem de iyi olmaz mi ?

Cahilligimi bagisla ama ben en fazla lol gta5 ve rust oynuyorum apu sistem bu oyunlara yetiyor 1 2 ay sonrada ekran karti alsam daha iyi olmazmi yada i3 6100 skylake tabanli bi sistem daha mi iyi olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…