Oynayacağınız oyuna ve kullanılacak ekran kartına bağlı R9 380 kullanırsanız %15 civarı darboğaz yaşarsınız muhtemelen ama 750Ti gibi bir kart kullanırsanız ve işlemciye çok yüklenmeyen oyunlar oynarsanız hiç bir sorun olmaz.@FurkanEmir41 benim size bir sorum olacak G4400 çift çekirdek olması sıkıntı yaratır mı ? Ben G4400 tabanlı sistem toplamayı düşünüyorum o yüzden soruyorum.
Neye göre mi?
Eğer İ3 alırsanız en fazla 2 yıl sonra değiştirmek zorunda kalacaksınız, çünkü oyunlarda işlemci kaynaklı sıkıntı yaşayacaksınız. Peki bunu neye dayanarak söylüyorum, 2013 yılında İ3 3220 aldım 1.5-2 yıl sonra çift çekirdek olmasından ötürü FarCry 4,Witcher 3,GTA 5 gibi oyunlar da işlemci kaynaklı sorunlar yaşadım. Malesef Günümüzde Çift Çekirdek İşlemci almak uzun vade de sistem için ölü yatırım, alacaksanız İ5 alın 4-5 yıl kafanız rahat etsin.![]()
Pekala Gtx 750 ti ile kullanmayı düşünüyorum. Ancak çoğu oyunu oynamak istiyorum sorun yaşar mıyım ?
Çift çekirdek engeli olan veya GTA 5 gibi işlemciye abanan oyunlarda ufak sıkıntılar olabilir ama normal oyunlarda sorun çıkmaz.Pekala G4400 şuan bulunan oyunlarda Gtx 750 ti ile sorun çıkarmaz yani.
Ekran kartına bağlı ne kullanacaksınız ?Hocam i3 tabanli sistem kac sene goturur ve oyunlarda fps sıkıntısı yasatirmi tesekkurler begenecegim mesajlarinizi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.