1500 TL başlangıç için bisiklet tavsiyesi

Konuya çok vakıf değilim, yukarıdaki linkteki bisiklete benzer bir bisiklet kullandım. Açıkçası o bisikleti sırtınızda taşısanız daha az yorucu olur herhalde.

Yani aslında o bisikletlere yol bisikleti deniyor fakat bizim ülkeyi düşünüldüğünde yollar tamamen yama. Yol bisikleti ile konfordan çok kayıp olduğu için kilitlenebilir düşünüyordum. Bundan dolayı hibrit bisiklet arayışındayım.
Yol bisikletiyle mahallelerde dolaşılmaz zaten şehirler arası yollarda gidilir. Onlar da genellikle kaymak gibidir.

Konuya çok vakıf değilim, o linkteki bisiklete benzer bir bisiklet kullandım. Açıkçası o bisikleti sırtınızda taşısanız daha az yorucu olur herhalde.

Maalesef ağır yapıda oluyorlar ve yokuş çıkarken bir zulüm hızlanmasını saymıyorum.

Gidilir gidilmesine ama bu tür bisiklerde çok fazla enerji kaybı yaşanıyor süspansiyonlar yüzünden bütçeyi biraz daha arttıtıp BİSİKLET - ŞEHİR HYBRID - BİSİKLET CARRARO FIXIE 540H MAT SİYAH - MAVİ | Sundu Bisiklet.
Bunu alabilirsiniz TRX8100'de alabilirsiniz bu ona göre daha hafiftir.

Zaten büçenize uygun yol bisikleti sıfır olarak çok zor bulur malzemeden kısılmış halde bulunur.

Bir de uzun yol çıkma gibi bir planınız varsa ileride alçak gidon ve fren vites takımı alıp raha bir şekilde kulabilirsiniz.
Bisiklet hoşuma gitti fakat sanırım ek olarak attırıcı almak gerekecek arka taraf için. O da ek masraf çıkaracak.

Bisiklet hoşuma gitti fakat sanırım ek olarak attırıcı almak gerekecek arka taraf için. O da ek masraf çıkaracak.

mosso legarda 2021

Şu bisikletede bakar mısınız bazı yerlerde uyguna satılabiliyor.

.

Ana sayfasında 1700₺ gibi bir fiyatı bar.

İkinci el fiyatlarına da bakmanızı öneririm.
Bisiklete yeni başladığım için ikinci el çok düşünmüyorum. Açıkçası bisikleti detaylı olarak inceleyemem. Şu an bu işten çok anlamıyorum daha çok başlangıç için bakıyorum. Ondan dolayı sıfır almak daha mantıklı gelmişti. Arkadaşım ile konuşurum o incelerim derse ikinci el fiyatlara da bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı