Şu bilgisayarlardan sizce hangisini almaliyim? Bir oyuncu bilgisayarı olma kayidesiyle. GTA V vs. oyunları iyi oynatabilecek bir bilgisayar ariyorum ama kendim tek tek toplamiyicam. Hazir toplanmiş bir kasa. 3 seçenek var. Hangisini almaliyim? Sizce veyahutta sizin bana önerebileceğiniz maximum 1.500 TL bilgisayar var mi?
Linkini verdiğiniz site, n11, hepsiburada gibi yerlerden toplanmış kasa veya bilgisayar seti alışverişi yapmanızı tavsiye etmem. Bende almayı düşünüyordum ama biraz araştırma yapınca ve yorum okuyunca vazgeçtim. Arkadaşın biri yanlış ekran kartı geldi yazmıştı, biri eksik ram geldi yazmıştı, bir diğeri bilgisayar anlatıldığı gibi değildi yazmıştı. Zaten ürün bilgileri kısmında göz boyamak için açıklama yazdıkları çok belli. Gta 5 kaldırır vb şeyler yazarak ürünü iyi göstermeye çalışıyorlar. Baktığım bir ilanda, Amd r7 240 model ekran kartlı bir kasanın açıklamasında ''oyun canavarı'' yazıyordu. O modelle nasıl canavarlık yapacaksa artık?
Sitelerin ve satıcıların güvenilirliği hakkında kesin bir yargıya varmıyorum sadece kendi görüşümü belirttim.Ayrıca belirtilen fiyatlara biraz daha ekleme yaparak daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
@Neko 10 tane rehber konusu açsak da bu konuların önüne geçmemiz imkansız @firestud5 Neko'nun önermiş olduğu sistemi ben de dahil forumda birçok kişi öneriyor, F/P olarak en iyisidir. Onu alınız.
@Silinen üye Belirli bütçeye göre dizilebilecek en iyi sistem o olduğu için kopyala yapıştır yapması normal. En azından insanlara yardımcı olmaya çalışıyor, karşılık beklemiyor.
Herkese farklı sistem dizecek hali yok, o paraya en iyi bu işte.
@Silinen üye Belirli bütçeye göre dizilebilecek en iyi sistem o olduğu için kopyala yapıştır yapması normal. En azından insanlara yardımcı olmaya çalışıyor, karşılık beklemiyor.
Herkese farklı sistem dizecek hali yok, o paraya en iyi bu işte.