1500 TL Bisiklet Önerisi

Makaleler
1
Yer
Asylum
Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi 1500TL bütçe ile bir bisiklet almaya karar verdim. Bir de eğer bisiklet fiyatına göre iyi ise ve bütçenin üstündeyse zor da olsa 200 TL arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacaksınız? Şehir bisikleti istiyorsanız eğer;
Bu modelin kullanımı çok keyifli.

Bunlardan birisini öneririm, Eski bisikletim Ng750'ydi ve inanılmazdı tabii o zamanlar 900 TL'ye almıştım.

En çok yapılan hatalardan biri şehir içerisinde dağ bisikleti kullanmak. Eğer kaldırımdan inmek için dağ bisikleti alıyorsanız almayın lütfen. Bisikletten soğutur. Onun dışında gerçekten dağda bayırda kullanacaksanız alınır tabii ki.

Aslında dediğiniz de doğru olabilir ama önceki bisikletim dağ bisikleti olduğundan ve ondan çok memnun kaldığım için dağ bisikleti bana daha iyi geliyor. Şehir bisikleti de olabilir.
Ve demeyi unutmuşum boyum 171 ama 13 yaşımda olduğumdan dolayı boyumun 180'e çıkacağını söylüyorlar. Kilom ise 55

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı