1500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

OrhunCil

Kilopat
Katılım
20 Şubat 2016
Mesajlar
317
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar 1500 TL bütçem var ses kalitesi ve sesi yüksek, mikrofonu kaliteli bir bluetooth kulaklık arıyorum. Benim aklımda JBL Wave 300 ve Wave 200 modelleri var önerileriniz nelerdir?
 

JBL TWS'ler iyi değil. Telefon Samsung ise net Galaxy Buds 2, değilse diğer ikisi de üzmez benzer performans ve fiyatının en iyilerinden. Galaxy Buds hariç hepsinin iOS ve Android uygulaması var. Galaxy Buds sadece Android'de var ve bazı belirli özellikleri de sadece Samsung cihazlarda çalışıyor.
 
Buds 2 1 senedir kullanıyorum her gün metroda vakit geçirdiğim bir cihaz :) kesinlikle güzel ses kalitesine sahip ve şarjı 1 hafta falan gidiyor her gün 2-3 saat kullansam ortalama. Buds Manager üzerinden güzel güncellemelerde alıyor. Mikrofon kaliteside güzel bunca zamandır hiç sesin şöyle böyle geliyor diyen olmadı. Dokunmarik özellikleri var ses kısma müzik değişme çağrı cevaplama vs. kendin atayabiliyorsun. Küçük olduğu için kulağa tam oturuyor ve kulakran düşme kayma falan yok. Aynı zamanda laptobumdada buds2 kullanıyordum muzik vs dinlemek için hiç üznedi .Diğer modelleri bilmiyorum.
 
Samsung bir cihaz kullanıyorsanız Buds 2 der geçerim. Alalı yaklaşık 1 ay oldu fakat uzun zamandır bir cihaza para verdiğim için pişman olmadığım tek cihaz. Huawei Freebuds, Jabra elite 25e, Philips (modelini hatırlayamadım), Huawei Freebuds Pro 2 deneyimlemiş biri olarak gerçekten fiyatına göre aşırı haz veren bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Pişman olacağınızı düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı