1500 TL Bütçe ile AMD mi İntel mi ?

Razers

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1500TL civarı bir bütçe ile oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yalnızca kasa toplayacağım. Technopat'ın 1500 TL ye topladığı APU bazlı sistemi aslında beğendim fakat forumda araştırmalarım sonucu o fiyata İntel sistem öneren arkadaşların sayısıda bi hayli fazla dolayısıyla kararsız kaldım. Ayrıca sistemin ileride geliştirilmeye açık olmasınıda istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Peki neden İntel tavsiye ettiniz ?

R7 360 ile APU sisteme göre daha fazla performans alırsınız. Ayrıca Intel G4400 en son çıkan Skylake işlemci ailesinden DDR4 destekli bir işlemcidir. İleride rahatlıkla sisteminizi yükseltebilirsiniz.

Yani dediğiniz sistemle Technopat'ın en son çıkan APU işlemciyle yaptığı oyun testlerindeki performandan daha iyi bir performans alabilirim değil mi ?

Tekrardan teşekkürler tavsiyeniz için diğer arkadaşlardan da tavsiyeler bekliyorum..

Çoklu çekirdekte yetersiz kalır onun yerine x860 işlemcili sistem güzel gider .

Çoklu çekirdekte yetersiz kalır onun yerine x860 işlemcili sistem güzel gider .
Intel G4400 yerine Amd Athlon X4 860K + SSD alsam arkadaşın önerdiği sistemden daha mı yüksek performans alırım ?

Sistemi güncellemeyi düşünüyorsan Skylake işlemciden şaşma derim. Bir de ödemeyi nasıl yapmayı düşünüyorsun internet üzerinden peşin mi ya da elden taksitle falan ona göre daha uygun fiyatlı sitelerden de toplayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…