1500 TL Bütçeye İkinci El PC'mi İkinci El PS4'mü?

Bence PS4 şu an için pek mantıklı durmuyor. Ayrıca bana kalırsa PS4'ün son özel oyunu The Last of Us Part II olacak. Ondan sonra Sony ona bir daha oyun çıkartmaz gibi geliyor. Üçüncü parti geliştiriciler de bir kaç sene daha destek verip artık kapatırlar. Yani üstelik PS4 alırken dezavantajların da olacak. Örneğin online oynamak için para vermek gibi, oyunlara mod yapamayacağın gibi veya PC gibi geniş bir imkanın olmayacağı gibi, oyunlara Türkçe yama yapamayacağın gibi bir sürü dezavantajın olacak. Ha yararları şunlar PS4 özel oyunlarını oynayacaksın. The Last of Us Part II çok çok iyi oyun olacak diye düşünüyorum. Zaten hali hazırda PS4 özel oyunları aşırı iyi. Şu an PS4 almak için bile bunlar sebepler. Fakat ileride desteğin kesilmesi, Sony bir daha özel oyun çıkartmama riski olması bu zamanlarda PS4'ün alınmasını biraz gereksiz kılıyor. Eğer özel oyunları ve hikayeli oyunları seviyorsan, hali hazırda bilgisayarın idare ediyorsa PS4 alman daha mantıklı olur. Eğer bilgisayarın iyi değilse ve özel oyunları oynamayı o kadar çok istemiyorsan PC alman daha mantıklı olur.

Diğer yandan şu an için pek sistemden anlamasam da ileride parçaları sorunsuz yükseltme yapabileceğin bir bilgisayar toplanırsa senin için çok daha yararlı olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı