1500 TL bütçeyle JBL Tune 525BT alınır mı?

Leady

Decapat
Daha fazla  
1500TL bütçem var, aradığım özellikler ise şarjının uzun süre gitmesi sporda ve günlük hayatta kullanmak.

JBL'nin görüntüsü daha hoş ama teknik açıdan aşırı fark yoksa JBL almayı düşünüyorum.

Konfor açısından 2 model de JBL'den önde. İkisinde de ANC ve şeffaf mod var. Ses kalitesi olarak da öndeler H3 Pro LDAC destekli ayrıyeten ve mikrofonu yapay zeka destekli. Bana kalırsa H3 Pro en mantıklısı, JBL'in 400-500 serilerini denedim ancak hemen hemen aynılar. Q21I'nin şeffaf modu bir garip geldi bana ANC'side pek iyi değildi ancak JBL'de hiç olmamasından iyidir.

Konfor açısından 2 model de JBL'den önde. İkisinde de ANC ve şeffaf mod var. Ses kalitesi olarak da öndeler H3 Pro LDAC destekli ayrıyeten ve mikrofonu yapay zeka destekli. Bana kalırsa H3 Pro en mantıklısı, JBL'in 400-500 serilerini denedim ancak hemen hemen aynılar. Q21ı'nin şeffaf modu bir garip geldi bana ANC'side pek iyi değildi ancak JBL'de hiç olmamasından iyidir.

Anladım hocam sağ olun birkaç kişiden de rahatlık yorumu alıp ikisinden birini (JBL T525BT / H3 Pro) alacağım.

Anladım hocam sağ olun birkaç kişiden de rahatlık yorumu alıp ikisinden birini (JBL T525BT / H3 Pro) alacağım.

JBL 400 ve 500 serisinde doğrudan kulağa baskı yapıyor. Poşetimsi yapısından ötürü terlediğinizde ya da saçınız yağlı olduğunda parlıyor. Pedleri küçük ve sünger kalınlığı az olduğundan rahat değil. Yorumlarının iyi olmasının ve çoğu kişinin kullanmasının sebebi popüler kültürlük. Biri birinden görüyor, yorumlarına bakıyor marka adını zaten çoğu kişi biliyor alan kişi sadece ürünün yorumlarına ve marka adına güvenerek alıyor. Öncesinde de genellikle daha iyi kulaklık kullanmadıklarından ötürü bu kulaklığa geçince bayağı fark hissediyorlar. Ben 400, 500, 700 serilerinden modeller kullandım ve denedim. Ek olarak bazı kulak içi kablolu ve kablosuz kulaklıklarını kullandım. Benim pek hoşuma gitmedi kablolu kulak içi kulaklıkları dışında. Aldığım tüm JBL kulaklıkları da kısa süre sonra sattım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı