1500 TL Çalışma Koltuğu Önerisi

Bütçe
1500

Heinz Guderian

Kilopat
Katılım
26 Aralık 2015
Mesajlar
1.923
Makaleler
4
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar mühendisliği okuyorum, hali ile hem oyun hem kodlama için bilgisayar başında oturmam gerekiyor. 24 saatlik süre zarfında 5+ saatimin bilgisayar başında geçtiğini söyleyebilirim.
Dolayısı ile vücut sağlığımı korumak için bir "çalışma koltuğu" arayışındayım. Sizlerden tavsiye bekliyorum. Daha nokta atışı bir karar verebilmek adına bir kaç bilgiyi de sizle paylaşıyor olacağım.
  • Boyum 174 CM ve 100 kiloyum.
  • Bulunduğum şehir kışın soğuk, yazın aşırı şehirleşmeden dolayı mükemmel derecede sıcak oluyor. Dolayısı ile oturma yeri deri olanlara soğuk bakıyorum. Tabi görüşleriniz önemli.
  • Kendi belirlediğim bir model var IKEA Markus. Şu an bunu araştırıyorum.
  • Ergonomik olması önemli, oyuncu koltuğu adı altında şişirilmiş bir koltuk istemiyorum.
Takıldığım bir nokta daha var, şimdi kumaş alacağım için uzun vadede koku yapar mı diye düşünüyorum. Bunu koltuk minderi alarak çözmeyi düşünüyorum. Onun haricinde deri alıp yine minder ile kullanabilirim. Çözümlerim arasında bunlar var.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar! 👽
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende koltuk arayışındayım, Deride koku yapar kumaşta koku yapar, deride yıpratmayacak deterjan vs silebilirsin ama kumaşta sökülebilen olursa yıkarsın. Benim tercihim kumaş olurdu. Markusu ikea da denedim çok rahat bir koltuk ancak hantal duruyor zarif değil, sağlam mı sağlam, evladiyelik mi evladiyelik koltuğa oturunca bunu anlıyorsun. Oyuncu koltuğu diye pahalı görünenlere ve fiyatlara aldanma. Cafcaflı oyuncu koltuğu gibi görünmeyen, görüntüsüde zarif klas olan ama oyuncu koltuğu diye satılan hawk incelemelerine baktım yorumlar hep karışık. Deri olarak satılan ofiselin zeus 2 mi ne modeli var 999 tl görece uygun fiyat. Ama şimdi hepsini düşününce olumsuz yorum pek görmediğim markus ağır basıyor.
 

Geri
Yukarı