1500 TL civarı Bluetooth mouse önerisi

Bütçe
1500
Sensörü 3395SE Dareu'nun ki daha iyi, kaplaması da iyi.

Sensör farkını söyledim zaten. @Yuiis hocam dareunun Pro modelini kullanmasına rağmen A9'un hissiyatını daha çok sevmişti.
Düz A9 un kaplaması olmamasına rağmen malzeme kalitesi sayesinde hissiyatı daha iyi Dareudan. Tabi dareu da kullanılmayacak kadar kötü bir malzemeye sahip değil ama kıyaslama yapıyorsak objektif olalım. Sensör olarak Dareu daha iyi olsa da ikisi de çok yakın modeller sensör konusunda. Aradaki farkı anlıyorum diyen yalan söylüyordur.

Hocam bu Dareu dediğiniz marka güvenilir mi herhangi bir kronik sorunı falan var mı ilk defa duydum çünkü.
Ben A950 Pro modelini 1 seneye yakın kullandım ve sıkıntı yaşamadım, şu anda güncel olarak kullanmıyorum ama benle yakın zamanlarda alıp hala sorunsuz kullanan tanıdıklarım var.

Yabancı forumlarda takılma sorunları yaşayanlar görmüştüm ama kronik bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Düz A9'un kaplaması olmamasına rağmen malzeme kalitesi sayesinde hissiyatı daha iyi Dareu'dan. Tabii Dareu da kullanılmayacak kadar kötü bir malzemeye sahip değil ama kıyaslama yapıyorsak objektif olalım. Sensör olarak Dareu daha iyi olsa da ikisi de çok yakın modeller sensör konusunda. Aradaki farkı anlıyorum diyen yalan söylüyordur.

Ben A950 Pro modelini 1 seneye yakın kullandım ve sıkıntı yaşamadım, şu anda güncel olarak kullanmıyorum ama benimle yakın zamanlarda alıp hala sorunsuz kullanan tanıdıklarım var.

Yabancı forumlarda takılma sorunları yaşayanlar görmüştüm ama kronik bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Hocam sen hangisini önerirsin benim içimde ilk ATK A9 vardı ama şimdi Dareu da işin içine girince biraz da ona kaydı kafam ama çok da incelemesini bulamadım.

Senin dediğinle de birlikte A9 daha iyi diye yorumladım eğer o sensör farkı öyle hissedilmiyorsa ağırlık falan konusunda da A9 daha hafif.

Son düzenleme:
Hocam sen hangisini önerirsin benim içimde ilk ATK A9 vardı ama şimdi Dareu da işin içine girince biraz da ona kaydı kafam ama çok da incelemesini bulamadım.
İkisini de kullandım ve A9 u daha çok beğeniyorum, eksi diyebileceğim tek kısmı kaplama olmaması. Sizi belki çok etkilemez ama önceden daha iyi modeller kullandığım için farkı az çok hissediyorum ben.
A9 da kaplama olmaması biraz kayganlık yaratıyor, tabi kullana kullana alıştım ama bütçen çıkarsa A9 Plus almanı öneririm. Hem bataryası daha fazla hem de kaplaması mevcut.

Şu anda dareunun benim gözümde tek iyi yanı satıcısı sayesinde garanti/servis hizmetinin daha iyi olması. Wraith servis konusunda eskisine göre çok daha iyi olsa da hala tartışmalı bir firma. Yani biraz seçim sana kalıyor, ikisi de rezalet diyebileceğim ürünler değil zaten. Garanti hizmeti daha iyi olsun diyorsan Dareu seç, onun harici A9 seç derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı