1500 TL civarı bütçem var, kulak üstü kulaklık önerir misiniz oyun için? CS falan değil ama LoL falan oynuyorum. Mikrofonu kaliteli olsa güzel olur. Kablosuz da olur ama kulak içi olmasın.
-![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe üstü:
![]()
JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yok hocam max 1500Bürtçe artarsa fifine'nin kulaklıklara bakın.
Hocam o fiyata havitten başka hiçbirşey yok.yok hocam max 1500
Kablo kopması olan kronik bir kulaklık parasına asla değmez. H2002p nin mikrofonu çok daha iyi.Mikrofon'unun çok iyi olduğu bir kulaklık var eğer düşünürsen. Gamepower JİN rainbow 7.1 Tavsiye ederim
Hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Kablo kopma değil de kablo dolanma problemi var evet. Ama o fiyata maalesef bunlar alınabiliyor. Daha iyileri olabilir tabii ki.Kablo kopması olan kronik bir kulaklık parasına asla değmez. H2002p nin mikrofonu çok daha iyi.
Düzeltme
Tüm gamepower ürünlerinde böyle bir kablo kopma sorunu söz konusu. Benim eski fujinin 3 ay önceki halide öyleydi. Kablosu koptuğu için arctis nova 3 e geçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.