1500 TL Civarı Telefon Önerisi

alexander mahone

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2014
Mesajlar
51
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Güncel konu bulamadığım için açma gereksinimi duydum. Çoğu öğrenci gibi, yaz tatilinde işe girdim ve 1500 TL civarı bütçem var. Telefonumu yenilemem gerekiyor. Aldığım paranın hepsini telefona veremeyeceğim için, çok yüksek bütçeli bir telefon düşünmüyorum ama yine de bütçe biraz esnetilebilir. iPhone seviyorum ama fiyatları malum. En azından 2 sene götürebilecek, telefon tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.
 
Bütçemi biraz arttırıp Mate 10 Lite almayı düşünüyorum. P Smart neden bilmiyorum pek içime sinmedi. Mi A1 olabilir. Samsung'a gelince neden bilmem yıllardır gelen bir düşmanlığım var :D
P10 Lite, Mate 10 Lite, Mi A1 düşündüğüm modeller hangisini önerirsiniz ? En azından 2 sene falan idare etsin yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kamerası çok iyi diye duydum doğrumu ?
Evet kamerası da çok iyi. Fotoğrafları canlı gibi çekiyor. Diğer özellikleri de çok iyi RAM'i olsun işlemcisi olsun şu ana kadar hiçbir kasma yaşamadım. Ekranı da çok güzel. Kısacası benim için çok iyi ama siz yine de detaylı bir şekilde araştırın :D.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı