Merhaba arkadaşlar, Gaming için klavye, mouse ve mouse pad almak istiyorum. Klavye de istediğim özellikler; red, Black'ya da başka sessiz bir Switch olsun. Olursa tam boy klavye ve uzun ömürlü olsun. Mouse için çok bir bilgim yok ama oyun için iyi ve hissiyatı güzel olsun istiyorum. Mouse pad içinse klavye ve mouse içine alacak kadar büyük olursa sevinirim. Sınır bütçem 1.5k ama az olursa benim için daha iyi olur.
MouseMerhaba arkadaşlar, Gaming için klavye, mouse ve mouse pad almak istiyorum. Klavye de istediğim özellikler; red, Black'ya da başka sessiz bir Switch olsun. Olursa tam boy klavye ve uzun ömürlü olsun. Mouse için çok bir bilgim yok ama oyun için iyi ve hissiyatı güzel olsun istiyorum. Mouse pad içinse klavye ve mouse içine alacak kadar büyük olursa sevinirim. Sınır bütçem 1.5k ama az olursa benim için daha iyi olur.
Klavye kötü. DK61E ile karıştırılmasın TMKB switch var.Mouse
KlavyeSteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mousepad
Xrades 70x30 Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Xrades 70x30 Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
AK68030 Koduyla 21 Dolar yani 620 TLAjazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
Xrades Kanyon 70x30 cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xrades Mousepad 200 TL
NZXT Lift Kablolu RGB Optik Siyah Gaming Mouse | ITOPYA 630 TL
Ajazz AK680 Klavye.
Xrades 70x40 Mousepad.
NZXT Lift Mouse.
Tam boy değil klavye ama illa tam boy olacaksa:
Amazon.com.tr Prime ile bunu alırsın.
AK68030 Koduyla 21 Dolar yani 620 TLAjazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
Xrades Kanyon 70x30 cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xrades Mousepad 200 TL
NZXT Lift Kablolu RGB Optik Siyah Gaming Mouse | ITOPYA 630 TL
Ajazz AK680 Klavye.
Xrades 70x40 Mousepad.
NZXT Lift Mouse.
Tam boy değil klavye ama illa tam boy olacaksa:
Amazon.com.tr Prime ile bunu alırsın.
Bedavaya geliyordu kargo da kampanya bitmiş sanırım ama vergi vs ödenmiyor.Eki Görüntüle 2072945
Bunun bir de kargosu, gümrüğü vs ekstrası olmuyor mu? Yine pahalıya gelse de senin ilettiğin rakamdan bir çok üründen iyi tabii ki.
Bu tam boy Delux harikaymış bu arada. Paylaştığın için ayrıca teşekkür etmek istedim.
Berbat.HEJARON Red Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 104 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HEJARON Red Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 104 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Böyle bir şey düzmüştüm ama sizce nasıl?Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Berbat.
Hocam korkmaya gerek yok aynı sitelerden ben dahil olmak üzere yüzlerce kişi alışveriş yaptı. Siz de alabilirsiniz.Peki hocam attıklarınızdan başka ve bilindik bir siteden olan bir öneriniz var mı?