1500 TL CS:GO skini önerisi

Makaleler
2
Yer
Marsilya
Daha fazla  
Meslek
Kaptan
Merhaba, yaklaşık 1500 TL bütçem var ve AWP, ak ve M4A1-S silahlarına skin arıyorum.
Ak'de bloodsport bulunduğundan dolayı bütçemin çoğunu AWP'ye harcamak istiyorum, teşekkürler.

Merhaba, yaklaşık 1500 TL bütçem var ve AWP, ak ve M4A1-S silahlarına skin arıyorum.
Ak'de bloodsport bulunduğundan dolayı bütçemin çoğunu AWP'ye harcamak istiyorum, teşekkürler.
Bence bıçak al.

Bence skinlere o kadar para verilmez. Başka bir şey alın veya biriktirin.

Hocam skinlere para vermek hele ki CS:GO gibi bir oyuna para yatırmak anlamsız şuan. Gider oyun alabilirsiniz veya başka şekilde değerlendirebilirsiniz paranızı ama envanter dizmek istiyorsanız Asimov serisine göz atın derim. Fiyatı ben oynarken 500TL falandı şimdi uçmuştur belki.

CS:GO'ya skin almak çok mantıklı. Valorant'a 1.500TL civarı para yatırdım ve legal olarak bu parayı geri elde edemem. İllegal olarak ise toplasanız 300TL'sini anca alabilirim.
CS:GO'da ise tamamen leglal olarak kâr elde edilerek bile alınabilir, bugün yatırdığı parayla 10 oyun alıyorsa, ileride 15 oyun alabilir. Steam envanteri yatırımdır, yatırım dışında tavsiye vermeniz biraz mantıksız olmuş.

Geçen mayıs gibi tanesini 4.15 TL'den aldığım kapsüllerin fiyatı 8 TL'ye dayanmış. Çok güzel yatırım yapılıyor, haklısınız.
Sadece tüfeklere ve tabancalara skin alabilirsiniz, 1500 TL'den daha az tutar.
Ama o zaman da skinlerin kalitesi az oluyor. Ucuz ama çok alacağıma pahalı ama az almayı tercih ederim.
3 sene önce 800'e sattığım bıçak şu anda 8000 TL, 2022 Kasım ayında 4000 civarına alıp sattığım bıçak 6000 olmuş. Şu anda yapabileceğim başka harcama olmadığından bu şekilde yatırım yapmayı planlıyorum. Awp asiimov 1150 TL'ye satıyorlar belki onu 1100'e indirtebilirim.
Bence de bıçak al sonra değerlenir bence.
O fiyata (varsa) çok kötü bıçaklar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…