Onlarda skinim bulunuyor hocam.
AWP için Neo-Noir veya Hyper Beast bakabilirsiniz. Görevde kullanılmış olup floatları düşük olanları almanız iyi olur.
Onlarda skinim bulunuyor hocam.
M4A1-S için ise Hyper Beast, Player Two olabilir. İsterseniz bu siteden skinlere bakabilirsiniz fiyatları ile beraber. CS:GO Stash - Browse all skins, knives, gloves, and more
Awp redline ve Chantico, Awp Hyper Beast ve M4 Hyper Beast alabilirim veya Awp Asiimov ve yanına 400 TL civarı M4 alabilirim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?StatTrak™ AWP | Redline
AWP | Hyper Beast
AWP | Wildfire
AWP | Neo-Noir
Populer olanlar. AWP dışında şu ikili de alınırsa çok iyi olur. Özelikle M4A1s savaş görmüş (bs) olanı bile çok güzel duruyor oyunda.
M4A1-S | Chantico's Fire
Desert Eagle | Code Red
AWP redline ve Chantico, AWP Hyper Beast ve M4 Hyper Beast alabilirim veya AWP Asiimov ve yanına 400 TL civarı M4 alabilirim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
AWP redline ve Chantico, AWP Hyper Beast ve M4 Hyper Beast alabilirim veya AWP Asiimov ve yanına 400 TL civarı M4 alabilirim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Ben de hep böyle düşündüğümden kaç tane firsat kaçırdım eskiden. Şimdi yatırdım ama. 5.8 e aldiğım clutch 8 tl yi geçmiş, gece de 12 yi görmüş. Ocak 20 de aldığım kelebeği 500 lira karla satsam anında satılır vs. Cs go büyüyen bir oyun.Hocam skinlere para vermek hele ki CS:GO gibi bir oyuna para yatırmak anlamsız şuan. Gider oyun alabilirsiniz veya başka şekilde değerlendirebilirsiniz paranızı ama envanter dizmek istiyorsanız Asimov serisine göz atın derim. Fiyatı ben oynarken 500TL falandı şimdi uçmuştur belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.