Bayrxmx Femtopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 PC'ye yakın zamanda EA FC 24 aldım fakat gamepad olmadığı için oynamadım. 1500 TL'ye kaliteli bir gamepad önerirseniz mutlu olurum.
PC'ye yakın zamanda EA FC 24 aldım fakat gamepad olmadığı için oynamadım. 1500 TL'ye kaliteli bir gamepad önerirseniz mutlu olurum.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 8BitDo Ultimate C tavsiye ederim. Banggood üzerinden aldım 15 gün içinde elime ulaştı.
Bayrxmx Femtopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 pancake dedi: 8BitDo Ultimate C tavsiye ederim. Banggood üzerinden aldım 15 gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam eğer beğenirsem yarın alırım teşekkürler.
pancake dedi: 8BitDo Ultimate C tavsiye ederim. Banggood üzerinden aldım 15 gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam eğer beğenirsem yarın alırım teşekkürler.
YASİN KAVAL Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #4 Bayrxmx dedi: Bakacağım hocam eğer beğenirsem yarın alırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... aliexpresste bu ürünün kablolusu 700 tl vergi dahil istersen onada bakabilirsin
Bayrxmx dedi: Bakacağım hocam eğer beğenirsem yarın alırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... aliexpresste bu ürünün kablolusu 700 tl vergi dahil istersen onada bakabilirsin
Bayrxmx Femtopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #5 pancake dedi: 8BitDo Ultimate C tavsiye ederim. Banggood üzerinden aldım 15 gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi hocam aldığınız bu mu? Eğer buysa içinden şarj standı çıkıyor mu?
pancake dedi: 8BitDo Ultimate C tavsiye ederim. Banggood üzerinden aldım 15 gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi hocam aldığınız bu mu? Eğer buysa içinden şarj standı çıkıyor mu?
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #6 Bayrxmx dedi: 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi hocam aldığınız bu mu? Eğer buysa içinden şarj standı çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bu yanında Type-C kablo ile geliyor. PC'ye takarak sarj edebiliyorsunuz. İlk siparişe özel indirim oluyor 1200 civarına geliyor.
Bayrxmx dedi: 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi hocam aldığınız bu mu? Eğer buysa içinden şarj standı çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bu yanında Type-C kablo ile geliyor. PC'ye takarak sarj edebiliyorsunuz. İlk siparişe özel indirim oluyor 1200 civarına geliyor.
Bayrxmx Femtopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #7 pancake dedi: Evet bu yanında Type-C kablo ile geliyor. PC'ye takarak şarj edebiliyorsunuz. İlk siparişe özel indirim oluyor 1200 civarına geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam siz demeseydiniz Logitech G F710 alacaktım hiç içime sinmemişti çok yardımcı oldunuz.
pancake dedi: Evet bu yanında Type-C kablo ile geliyor. PC'ye takarak şarj edebiliyorsunuz. İlk siparişe özel indirim oluyor 1200 civarına geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam siz demeseydiniz Logitech G F710 alacaktım hiç içime sinmemişti çok yardımcı oldunuz.
T tahababatas Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 116 16 Nisan 2024 #8 F310 ülkede bulabileceğin en iyi gamepad.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #9 Bayrxmx dedi: Teşekkürler hocam siz demeseydiniz Logitech G F710 alacaktım hiç içime sinmemişti çok yardımcı oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bunun öncesinde F310 kullanıyordum (5 yıl filan kullandım), tabiri caizse ilaç gibi geldi bu kol bana umarım sizde seversiniz.
Bayrxmx dedi: Teşekkürler hocam siz demeseydiniz Logitech G F710 alacaktım hiç içime sinmemişti çok yardımcı oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bunun öncesinde F310 kullanıyordum (5 yıl filan kullandım), tabiri caizse ilaç gibi geldi bu kol bana umarım sizde seversiniz.
Bayrxmx Femtopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #10 pancake dedi: Bunun öncesinde F310 kullanıyordum (5 yıl filan kullandım), tabiri caizse ilaç gibi geldi bu kol bana umarım. Genişletmek için tıkla... Az önce aldım hocam, öneriniz için teşekkürler.
pancake dedi: Bunun öncesinde F310 kullanıyordum (5 yıl filan kullandım), tabiri caizse ilaç gibi geldi bu kol bana umarım. Genişletmek için tıkla... Az önce aldım hocam, öneriniz için teşekkürler.