Şimdi öncelikle, konu sahibi, EA FC24 için almak istediğini belirtmiş. Siz 2 kol arasında bariz kalite farkı var dediniz ancak söz konusu oyunda kalite, hızdan daha önemli değil. Bunu division Elite klasmanda oynayan biri olarak söylüyorum. Deadzone testlerini de paylaşır mısınız demişsiniz ancak yine, söz konusu oyunda Deadzone'un önemi yok çünkü oyun hassas olmayı gerektirmiyor çünkü öyle bir fonksiyonu yok

.
Gelelim kalite farkı meselesine, ben zaten sizden farklı bir şey söylemiyorum esasında. Benim söylediğim şey yine, yeniden, EA FC24 için, Türkiye'de alınabilecek, en iyi ( iyi bu oyun için hız demek ) kolun F310 olduğunu söylüyorum. Yoksa genele baktığımızda F310'dan daha iyi tonla kol modeli mevcut elbette.
Kaan hocam istediği yorumu yapabilir, siz de istediğiniz yorumu yapabilirsiniz ancak maalesef hayranlığını yaptığınız ürünün modelleri F310'u hızda geçemiyor. Polling rate olsun, latency olsun, L1 r1 Switch'leri olsun. Yüklediğim ekte başka bir kol ile kıyaslaması var ( OC yapılmamış F310 bile geçiyor )
Son olarak konu sahibi zaten 8BitDo markasının ürününü aldığını belirtmiş, bence burada ikimizden birinin yorum yapması boşa olur konu zaten sonuca ulaşmış, ha oldu da hala sizin önerdiğiniz kolun daha hızlı olduğunu iddia ediyorsunuz bunu başka bir yerde konuşabiliriz burayı meşgul etmenin pek anlamı yok.