1500 TL ekipman önerisi

Profesyonel oyun oynamıyorsanız 1.500 TL ekipmana bütçe ayırmanız çok gereksiz kulaklıkta RGB olup ses kalitesi kötü bir sürü kulaklık var bence önceliğiniz performanstan yana olsun ben ona göre öneri yapacam almazsanız yine siz bilirsiniz

Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah 350,00 TL yerine 269,99 TL

Bu ekipmanlarla üst düzey oyun oynarsınız geriye kalan parada cebinize kalır.

Profesyonel oyun oynamıyorsanız 1.500 TL ekipmana bütçe ayırmanız çok gereksiz kulaklıkta RGB olup ses kalitesi kötü bir sürü kulaklık var bence önceliğiniz performanstan yana olsun ben ona göre öneri yapacam almazsanız yine siz bilirsiniz

Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah 350,00 TL yerine 269,99 TL

Bu ekipmanlarla üst düzey oyun oynarsınız geriye kalan parada cebinize kalır.
Bu arkadaşın önerdiği kulaklığı kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum lanet bir kulaklık.

Öyle bir baş ağrısı yapıyor ki anlatamam.
Hocam ilk gün bana yaptı onda haklısınız alışma süresi oluyor fakat şuan yapmıyor çok rahat kulağımda yok gibi hatta sesi çok açıyorsanız o yüzden de ağrı yapıyor olabilir yüksek seste zarar verir kulağınıza ve beyninize kulaklık net duyabildiğiniz derecenin üstünde kullanmayın o zaman yapacağını sanmıyorum.

Hocam ilk gün bana yaptı onda haklısınız alışma süresi oluyor fakat şuan yapmıyor çok rahat kulağımda yok gibi hatta sesi çok açıyorsanız o yüzden de ağrı yapıyor olabilir yüksek seste zarar verir kulağınıza ve beyninize kulaklık net duyabildiğiniz derecenin üstünde kullanmayın o zaman yapacağını sanmıyorum.
Hayır ilk günle filan alakası yok, o kulaklığı uzun bir süre kullandım ama ilk günkü ağrıyı şu an taksam yine yapar, sesi de çok açan birisi değilim, şu an kullandığım kulaklık Arctis 7 sesini ne kadar açarsam açayım yada ne kadar uzun süre kullanırsam kullanayım zerre ağrı ve terleme yapmıyor.
Hayır ilk günle filan alakası yok, o kulaklığı uzun bir süre kullandım ama ilk günkü ağrıyı şu an taksam yine yapar, sesi de çok açan birisi değilim, şu an kullandığım kulaklık Arctis 7 sesini ne kadar açarsam açayım yada ne kadar uzun süre kullanırsam kullanayım zerre ağrı ve terleme yapmıyor.
Her insanın kafa yapısı farklıdır benim önerdiğim kulaklıkta sabit bir şey yok oradaki bant her kafa yapısına uyum sağlıyor ve ağrı yapmıyor, belki sizde olmamış olabilir ama bu yaptığınız ''yok bende yapmadı başkasında da yapmaz'' yalnış bir şey.

Kulaklığı kafanızın büyüklüğüne göre ayarladınız değil mi? Şahsen ben ilk taktığımda rahatsız oldum kafama göre genişlettiğimde kafamda sanki yokmuş gibi oldu o ayarı kafanıza göre tam düzgün yapmadıysanız o yüzden de ağrı yapmış olabilir kafamı hiç ağrıtmadı benim çok hafif bir kulaklık Corsair HS50'den bile daha hafif bu kulaklık kablosuda ondan daha uzun ve örgülü yapıya sahip fiyat performans ürünü olduğu için bunu önerdim yanında gelen çantasıda çok hoş ve forumda kullanıp memnun kalanda çok kullanıcı var bende bu yüzden almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı