1500 TL ekipman önerisi

Kulaklığı kafanızın büyüklüğüne göre ayarladınız değil mi? Şahsen ben ilk taktığımda rahatsız oldum kafama göre genişlettiğimde kafamda sanki yokmuş gibi oldu o ayarı kafanıza göre tam düzgün yapmadıysanız o yüzden de ağrı yapmış olabilir kafamı hiç ağrıtmadı benim çok hafif bir kulaklık Corsair HS50'den bile daha hafif bu kulaklık kablosuda ondan daha uzun ve örgülü yapıya sahip fiyat performans ürünü olduğu için bunu önerdim yanında gelen çantasıda çok hoş ve forumda kullanıp memnun kalanda çok kullanıcı var bende bu yüzden almıştım.
Aptal muamelesi mi gördüm ben az önce?

Geriye 220 lira kalıyor isterseniz kulaklığın wireless modelini isterseniz de klavyeyi yükseltebilirsiniz.

Geriye 220 lira kalıyor isterseniz kulaklığın wireless modelini isterseniz de klavyeyi yükseltebilirsiniz.
Kulaklık ve mouse üst seviye, klavye dehşet ciddi misin. Arkadaş bütçesini belirtmiş demek ki o parayı gözden çıkartmış, kaliteli şeyler önerin ki sonra kulaklarınızı çınlatmasın.

Kulaklık ve mouse üst seviye, klavye dehşet ciddi misin. Arkadaş bütçesini belirtmiş demek ki o parayı gözden çıkartmış, kaliteli şeyler önerin ki sonra kulaklarınızı çınlatmasın.
Klavyeyi yükseltebilir bende klavye araştırması yapıyorum henüz düzgün klavyem yok zaten ama red switch uygun bi klavye yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı