1500 TL Ekran kartı, işlemci ve anakart önerisi

Tek alırsan olur. Marka değil, model önemli ama Everest ve Frisby PSU sakın alma. Corsair dediğin de büyük ihtimalle VS serisi o yüzden onu da alma. En iyisi TT gibi gözüküyor. PSU için bütçen ne kadar?

İşte kasa hariç tüm her şeye 2200 TL civarında bir bütçem var. Alacağım parçalar da yukarıda yazıyor zaten. PSU olarak şu gözüme çarptı bi bakar mısınız?:

ZALMAN ZM400-LE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI
 
RAM'leri tek almanı öneririm. Zotac alabilirsin 5 yıl garanti veriyorlar. Bulursan Galax ya da Gigabyte da alabilirsin.
 
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
Son olarak anakart olarak AB350M olan modellere bak. Yanlış hatırlamıyorsam G.skill belleklerin AMD ile sıkıntısı mı vardı bilmiyorum. Sanırsam dün görmüştüm birisi 2133 MHZ geçemedim diyiyordu.
Paşam G.skill belleklerin böyle bir sorunu var mıydı?
@Nazım Paşa
 
Marka olarak bir şey söylenemez. Genel olarak böyle bir sorun yok. Modele ve anakarta göre değişir. Mesela ben Gskill bellekleri sorunsuz 3200 MHz hızında kullanıyorum.
 
Marka olarak bir şey söylenemez. Genel olarak böyle bir sorun yok. Modele ve anakarta göre değişir. Mesela ben Gskill bellekleri sorunsuz 3200 MHz hızında kullanıyorum.
MSİ anakartlarda sıkıntı olduğunu biliyordum. Dün burada bir konu vardıda acaba mı dedim bende. Geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim Paşam.
 

Evet kasam var. Linkteki RAM sanırım benim attığımla aynı. Sadece benimki dualdi sanırım. PSU'da bana kaç watt yetecek bunu nereden anlayacağım. Yada bu sisteme ne kadar gider bir tahmin edebilir misiniz. Çünkü Gordon Freeman 400-450W yeter demişti ve sizin 600W bir PSU önerdiğinizi görüyorum. Bilgisizim, önemli olan başka şeyler varsa aydınlatın lütfen.

Anakartı değiştirmemin ne gibi bir yararı olur ki? Düşündüğümüz anakart A320M-K idi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…