osmndogukann
Hectopat
ya aslında mac kullanıcısıyım ama bu tarz fareler istiyorumHem konu sahibi oyuncu faresi istiyor, hem de o mouse o parayı asla hak etmez.
ya aslında mac kullanıcısıyım ama bu tarz fareler istiyorumHem konu sahibi oyuncu faresi istiyor, hem de o mouse o parayı asla hak etmez.
ya aslında mac kullanıcısıyım ama bu tarz fareler istiyorumbelki ilerde oyuncu setup'ta yaparım.
kesinlikle öyle,Tabi siz bilirsiniz. Ama sırf tasarım olduğu için 300 TL'ye ürettikleri fareyi 1000 TL'ye satıyorlar. Para tuzağı...
kesinlikle öyle,
Razer Viper Ultimate mi yoksa Logitech G PRO mu daha iyi sizce ?
Razer Viper Ultimate daha iyi seçim olur. Pil ömrü daha fazla, switchler daha iyi, sensör en üst seviye, ağırlıklarına bakıldığında Viper Ultimate yine önde bu konuda daha hafif.
Razer RZ03-03890100-R3M1 BlackWidow V3 Sarı Anahtar Mini HyperSpeed
Hocam bu klavye nasıldır ?
hocam kablosuz önerirmisin kablo istemiyorum %65 boyutundaHocam o bütçede onun yerine bunu alırdım açıkcası ben.
![]()
CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Hem red switch hem Cherry MX.
Viper Ultimate daha iyi bir fare.kesinlikle öyle,
Razer Viper Ultimate mi yoksa Logitech G PRO mu daha iyi sizce ?
Bütçeniz ne kadar?Razer RZ03-03890100-R3M1 BlackWidow V3 Sarı Anahtar Mini HyperSpeed
Hocam bu klavye nasıldır ?
hocam kablosuz önerirmisin kablo istemiyorum %65 boyutunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.