1500 TL fare önerisi

Bütçe
1500
Ben de DeathAdder V2 kullanıyorum günlük olarak ve ikisiyle karşılaştırınca model o Minus'a daha rahat hakim olabiliyorum hem hafiflik, hem yapı hem de teknik özellikler olarak. Eğer Valorant gibi Low-sens hararetli FPS oyunları oynuyorsan sabre biraz belki ağır fareler kategorisine girebilir. Bir de ben claw-grip tutuşumla elimin altını fare doldursun doldurmasın pek gereksinim duymadan kullanıyorum. O nedenle tombul olmayışı ve simetrik yapısı bana çok rahat hissettiriyor. Yukarıdaki lamzu fare de bu sene bomba gibi düştü piyasaya. Onu da kesinlikle öneririm.

Elim orta parmaktan bileğime kadar 18cm yanlamasına da baş atmaktan 10 cm sizce ben orta boyutlu ele mi yoksa küçük boyutlu ele mi sahibim.
 
1672094331342.png


Senin elin de benimki gibi orta boy olarak geçiyor. Fare tutuş şekline ya miniğe ya da büyük farelere yönelebilirsin. Herkeste farklı bir rahatlık hissi ihtiyacı vardır. Ben Slaw şeklinde tutuğum için ufak fareler daha rahat ettiriyor.
 
Logitech G PRO bu fiyatı gram hak etmiyor ninjutsu gpx in içinden geçiyor zaten.

O zaman katana mı yoksa Glorius model D Wireless mi hocam?

Model o Wireless kullanıyorum, üstüne sıvı dökmezseniz bu paranın alacağı en iyi kablosuz fare bence.

Model D ile o arasında ne gibi bir fark var biliyor musunuz?


Lamzuyu alsam ilerleyen zamanda satma durumu nasıl olur? 2.000TL ona vereceğime Gpx'in fiyatının düşmesini beklerim diye düşünüyorum. Çünkü daha kolay satabilirim model yenilemek istersem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı