Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 7 Ağustos 2020 #11 AtaK320 dedi: NVİDİA kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış anlıyorsunuz. Bu kart zaten NVIDIA tabanlı ama diğer markalar soğutmasını vs. değiştiriyor. Üzerinde hangi marka yazıyor onu sormuştum. Founders Edition mı?
AtaK320 dedi: NVİDİA kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış anlıyorsunuz. Bu kart zaten NVIDIA tabanlı ama diğer markalar soğutmasını vs. değiştiriyor. Üzerinde hangi marka yazıyor onu sormuştum. Founders Edition mı?
MCK23 Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 315 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #12 DP kablo çıkışı yoksa zaten G-Sync kullanamazsınız. Ayrıca vardır. Dönüştürücü ile böyle şeyler kullanılmıyor. Son düzenleme: 7 Ağustos 2020
DP kablo çıkışı yoksa zaten G-Sync kullanamazsınız. Ayrıca vardır. Dönüştürücü ile böyle şeyler kullanılmıyor.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Ağustos 2020 #13 MCK23 dedi: Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör DP kablo alırsan kullanabilirsin. Technopat kanalında da videosu var. Genişletmek için tıkla... Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi?
MCK23 dedi: Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör DP kablo alırsan kullanabilirsin. Technopat kanalında da videosu var. Genişletmek için tıkla... Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 7 Ağustos 2020 #14 1660S serisinin hepsinde DP port olması lazım. Monitörde DP port olmasına dikkat etsin arkadaş yeterli.
1660S serisinin hepsinde DP port olması lazım. Monitörde DP port olmasına dikkat etsin arkadaş yeterli.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 7 Ağustos 2020 #15 Serendipity dedi: Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yorum trol gibi geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Serendipity dedi: Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yorum trol gibi geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MCK23 Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 315 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #16 Serendipity dedi: Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Serendipity dedi: Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 7 Ağustos 2020 #17 Serendipity dedi: Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Açamazsınız, DisplayPort girişi yok.
Serendipity dedi: Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Açamazsınız, DisplayPort girişi yok.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Ağustos 2020 #18 Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum. VGAMonitorluAdam dedi: Açamazsınız, DisplayPort girişi yok. Genişletmek için tıkla... Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim?
Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum. VGAMonitorluAdam dedi: Açamazsınız, DisplayPort girişi yok. Genişletmek için tıkla... Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim?
MCK23 Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 315 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #19 Serendipity dedi: Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum. Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Benim attığım monitörde açabiliyorsunuz.
Serendipity dedi: Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum. Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Benim attığım monitörde açabiliyorsunuz.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 7 Ağustos 2020 #20 Serendipity dedi: Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum. Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açamazsınız. @MCK23 Monitörde DP yok nasıl açacak?
Serendipity dedi: Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum. Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açamazsınız. @MCK23 Monitörde DP yok nasıl açacak?