Yanlış anlıyorsunuz. Bu kart zaten NVIDIA tabanlı ama diğer markalar soğutmasını vs. değiştiriyor. Üzerinde hangi marka yazıyor onu sormuştum. Founders Edition mı?NVİDİA kullanıyorum
Yanlış anlıyorsunuz. Bu kart zaten NVIDIA tabanlı ama diğer markalar soğutmasını vs. değiştiriyor. Üzerinde hangi marka yazıyor onu sormuştum. Founders Edition mı?NVİDİA kullanıyorum
Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi?Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör DP kablo alırsan kullanabilirsin. Technopat kanalında da videosu var.
Yorum trol gibi geldi.Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi?
Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi?
Açamazsınız, DisplayPort girişi yok.Bu arada bilmediğimden soruyorum bu FreeSync ama G-SYNC’de açılabilir mi?
Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim?Açamazsınız, DisplayPort girişi yok.
Benim attığım monitörde açabiliyorsunuz.Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum.
Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim?
Açamazsınız.Ben sadece Adaptive-Sync olursa açılacağını zannediyordum teşekkür ederim cevaplarınız için. Troll değil bilmediğimden sordum.
Ben GTX 1660S almak istiyorum bu monitörde G-SYNC ile çalıştırabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.