beeblebrooks
Hectopat
O
Ofis bilgisayarı isteseydim ofis bilgisayarı derdim o ibareyi geçtim orada turbox yazıyor üstad bir bak bakayım turbox alınırımı
Ben 1900 tl ye güzel sistem buldum kimseyide terslemedim yanlış anlaşılmasın1500tlye sistem falan toplayamazsınız bu devirde. İnsanlar da size yardımcı olmaya çalışmış ancak terslemişsiniz. Alınabilecek en uygun sistem 2200tlye bu sistem var: Union 2200 [Bafır Adam] | R3 2200G Vega 8 GPU 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
Lütfen mümkünse kimseye turbox önermeyiniz.Önerecekseniz lütfen bir araştırın.İzoly N3A i5-3470 3.60Ghz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar Fiyatı
İzoly N3A i5-3470 3.60Ghz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Temiz asus Rx 550 oyun canavari - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 755055793
Temiz asus Rx 550 oyun canavari - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com TURBOX Tx623 i5 3470 8GB Ram 500GB HDD Masaüstü Ev ve Ofis Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TURBOX Tx623 i5 3470 8GB Ram 500GB HDD Masaüstü Ev ve Ofis Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ekran kartlarından birini eklersin bu kasalara işini görür bu paraya daha fazlası olacağını sanmıyorum hatta araştırmaya başlarken bu kadar olacağını da beklemiyordum.
Teşekkür ederim üstad 1900 tl bir sistem buldum 1500 tk bütçeyle olmuyor1500'e anca çöp alırsınız, o dediğin şeyleri bütçe arttırmadan alman imkansıza yakın.
Sadece kasa turbox intelin işlemcisini turbox mu yapıyor yada diğer bileşenleri onlar da casper gibi bilgisayar toplayıp satıyorlar ayrıca 1500 tl ile daha iyisini toplayabilen varsa buyursun. Ben öneri yaptıktan sonra konu kilitlenmedi. Herkes önerisini yapsın bizde ne var ne yok görmüş olalım.Lütfen mümkünse kimseye turbox önermeyiniz.Önerecekseniz lütfen bir araştırın.
İzoly N3A i5-3470 3.60Ghz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar Fiyatı
İzoly N3A i5-3470 3.60Ghz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Temiz asus Rx 550 oyun canavari - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 755055793
Temiz asus Rx 550 oyun canavari - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com TURBOX Tx623 i5 3470 8GB Ram 500GB HDD Masaüstü Ev ve Ofis Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TURBOX Tx623 i5 3470 8GB Ram 500GB HDD Masaüstü Ev ve Ofis Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ekran kartlarından birini eklersin bu kasalara işini görür bu paraya daha fazlası olacağını sanmıyorum hatta araştırmaya başlarken bu kadar olacağını da beklemiyordum.
Sadece kasa Turbox Intel'in işlemcisini Turbox mu yapıyor ya da diğer bileşenleri onlar da Casper gibi bilgisayar toplayıp satıyorlar ayrıca 1500 TL ile daha iyisini toplayabilen varsa buyursun. Ben öneri yaptıktan sonra konu kilitlenmedi. Herkes önerisini yapsın bizde ne var ne yok görmüş olalım.