Benim Max bütçem 1500 TL bana oyun oynanacak bir PC toplamak istiyorum tüm parçalar kasayla birlikte Max'i 1500 TL'lik önerileriniz varsa bekliyorum (RAM ve ekran kartı en az 4 GB, işlemci en az 4.nesil)
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Gayet güzel ama APU'larda RAM çok önemli 2x8 3000 MHZ yapabiliyorsan +15 fps alırsın.Veya durumun yoksa ileride yaparsın sıkıntı yok.2. el uğraşmaktansa tertemiz pc olur hayırlı olsun.
Gayet güzel ama APU'larda RAM çok önemli 2x8 3000 MHZ yapabiliyorsan +15 fps alırsın.Veya durumun yoksa ileride yaparsın sıkıntı yok.2. el uğraşmaktansa tertemiz pc olur hayırlı olsun.
İleride yapmaya çalışacağım zaten bütçem 1500 tlydi ürün montajıydı felan 2500 tl biraz daha çalışıp biriktirip alıcağım sonradan ram eklemesi yapacağım