1500 TL G-Sync monitör önerisi

40ayak

Picopat
Makaleler
1
Ekran kartım 1660S monitör alacağım. FreeSync'da olabilir ama kesin uyumluluk yok diye pek tercih etmiyorum. Sizce uyumlu olur mu?
Ve ilk tercihim Curved monitörler önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Ekran kartım 1660S monitör alacağım. FreeSync'da olabilir ama kesin uyumluluk yok diye pek tercih etmiyorum. Sizce uyumlu olur mu?
Ve ilk tercihim Curved monitörler önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Ben Samsung Odyssey G5 kullaniyorum 3070 ile beraber. FreeSync ile HDR'yi beraber açınca renkler portluyor bir anda isil isil oluuyor :D. Ama genel olarak bir sorunum yok. Bu arada bu HDR olayi HDR desteklemeyen oyunlarda oluyor sadece oyuna girerken kapiyorum bir sorun kalmiyor. Bir kaybim da olmuyor oyun zaten HSR desteklemedeginden. Ama duzgun caliscaginin bir garantisi var mi derseniz yok. Yine de NVIDIA'nin testleri biraz agir o yuzden aslinda ucu ucuna testi gecememis bazi FreeSync monitörler de kullanilabilir monitörler G-SYNC için. NVIDIA sadece gecenleri acikladigindan hangisi ucu ucuna gecememis bilemezsiniz tabii ama kuyllanici yorumlarina bakarak hangi monitör sorunsuz gsynv aciyor az cok anlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı