1500 TL Gaming mouse önerisi

@belirsizz yakın zamanda bende almayı düşünüyorum konuyu takipteyim.

Dostum 1700Tl'ye önerdiğin fareye bak. Markası bile ben çöpüm diye bağırıyor.

@belirsizz yakın zamanda bende almayı düşünüyorum konuyu takipteyim.

Dostum 1700TL'ye önerdiğin fareye bak. Markası bile ben çöpüm diye bağırıyor.

Hocam hayatında hiç Minecraft drag clicking diye bir şey gördün mü? Bu mouseler 30 CPS'e kadar butterfly clicking yapabiliyor + multi touch özelliği var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hayatında hiç Minecraft drag clicking diye bir şey gördün mü? Bu mouseler 30 CPS'e kadar butterfly clicking yapabiliyor + multi touch özelliği var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum arkadaşlarla bazen MC giriyoruz oda nadir oluyor.

Hocam çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum arkadaşlarla bazen MC giriyoruz oda nadir oluyor.

Hocam zaten gösterdiğim mouseler yüksek DPI ayarlı bir de hassas tuşlara sahipler yani fareye çok daha hızlı tıklayabilirsin CS gibi oyunlarda rahatlıkla One touch atabilirsin.

İstersende Glorious model 0 gibi mouselerde öneririm.

DPI ile alakası yok farenin ergonomik tasarımları ve kolay tıklanabilirliği kullanıcıyı yormaz.
Olay sensör ve mcu dostum. Benim bu konularda fazla bilgim yok sadece araştırıyorum. Bilgisi olan bir arkadaşımı etiketledim eğer bakarsa o daha sağlıklı öneri yapabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı